Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur Ange Gumball 3000

Gumball 3000 tour är inte en ras , sin officiella webbplats beskriver det som den " ultimata road - trip . " Den årliga evenemanget äger sina deltagare genom många länder under åtta dagar med evenemang och fester på alla destinationer . Rallyt är en skapelse av Maximillion Cooper som bjöd 50 vänner att gå med honom i en sex dag , 3000 - mil bilresa genom Europa med partier på olika ställen längs vägen . Som av 2010 händelsen tillåter 120 deltagare , vilket är en minskning från sin högsta antalet 200 . Instruktioner
1

Fyll i ansökningsformuläret på Gumball 3000 hemsida . Ange din personliga information , information om bilen och de skäl som du vill ange rallyt . Som av 2011 rallyt , är arrangörerna begär miljövänliga bilar händelsen och mer koldioxidneutrala din bil är , desto större chans har du att bli valda .
2

vänta och se om du valt för händelse . Addera 3

Betala din anmälningsavgift och slå in alla dokument för ditt lag och fordon från den dag som anges av arrangörerna . Anmälningsavgiften och dokumentation varierar beroende på sträckan av rallyt .
4

Logga in på registreringen dag med din bil ren i någon reklam . Dekaler från evenemangets sponsorer kommer att läggas på ditt fordon vid evenemanget .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92520.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.