Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur Hyr exotiska bilar i New Hampshire

Om ett speciellt tillfälle kommer upp och du vill att anlända med stil eller du helt enkelt vill byta in din visp på en åktur i något speciellt för en dag eller två, hyr en exotisk bil kan sätta dig bakom ratten i en bil du aldrig skulle ha råd att köpa, som en Lamborghini eller Ferrari. Lyckligtvis, även om du bor i lugna, obygd New Hampshire, är en exotisk hyrbil inom räckhåll. Instruktioner
1

Lokalisera en exotisk plats biluthyrning nära dig. Den XO Rides webbplats anges att det finns platser i hela delstaten New Hampshire. Dessutom Status Ride i Central Massachusetts och Exotic Car Express ligger alla inom köravstånd från den södra delstaten gränsen och kan i vissa fall vara närmare dig än platser i New Hampshire.
2

Ring din favorit hyra plats att fråga efter en offert. Räkna med att betala så lite som $ 199 och så mycket som eller mer än $ 899 per dag, beroende på vilken bil du väljer. Fråga om biluthyrning krävs att du blir medlem, som vissa exotiska hyrbil företag hyr endast till medlemmar som betalar månadsvis, kvartalsvis eller årsvis avgifter. Också fråga om huruvida du förväntas plocka upp hyran eller om den kan levereras till dig.
3

Gör en bokning via telefon och nuvarande kreditkortsinformation till uthyrning agent. Om förbehålla helt över telefon, måste du fylla i en ansökan online eller har det faxas till dig, och skicka den hyra agenten en kopia av ditt körkort. Alternativt, gå till hyra plats personligen för att handplocka din bil och gör bokningen på räknaren.
4

Plocka upp din bil på hyra plats eller vänta tills den levereras till ditt hem på det angivna datumet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92500.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.