Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur Hyr en Exotic Car i New Jersey

Ferraris, Bentleys och Rovers Range kanske inte en del av din vardag, men du kan åtminstone ibland låtsas. New Jersey är hem för flera hyrbil myndigheter som låter vem som helst med ett körkort och ett kreditkort hyra en exotisk bil så länge du har råd. Instruktioner
1

Kontakta en exotisk hyrbil företag i New Jersey per telefon, online eller i person att reservera den exotiska bilen i ditt val. Här är två:

Exotic Car Rentals i New Jersey

4495 S. Broad St

Yardville, NJ

866-730-2277

Exoticcarrentalsnj.com

Gotham Dream Cars

241 William St

Englewood, NJ 07631

212-957-4400

Gothamdreamcars.com
2

Bläddra igenom listan med exotiska bilar finns att hyra på de datum du vill hyra. Välj rätt bil och se till att den är tillgänglig när du vill ha det.
3

Välj om du vill acceptera eller avböja försäkringen tillhandahålls av biluthyrare. Din personliga bilförsäkring bör täcka din hyra. Om du är osäker, kontakta ditt försäkringsbolag och fråga.
4

Uppge namn, adress, telefonnummer, e-postadress och kreditkorts information. Granska och bekräfta din bokning. Om du reserverat din exotiska bil på nätet, skriva ut bekräftelsen sidan för din bokföring. Om du reserverat din exotiska bil personligen eller via telefon, anteckna ditt bokningsnummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92493.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.