Hur du justerar Ground Bars Kontroll Sway

Ground Control vingla barer är justerbara i slutet länken som förbinder de ändar vingla barer till fordonets upphängning. Detta gör att du kan justera längden på slutet länkar till den storlek du behöver för anpassade program. De ändlänkarna för vingla barer säljs separat från Kräng.hämmare själva, men är nödvändiga för korrekt installation av krängningshämmaren enheten. Saker du behöver
3/8-tums enhet socket som
Visa fler instruktioner
1

Fäst gungning länkfältet slut till hålet i slutet av inflytande bar. Änden länk har två vinklade bultar, en i varje ände. Sätt en polyuretan bussning ingår i satsen på en av dessa vinklade bultar, och sedan glida bulten genom krängningshämmaren hålet.
2

Sätt ett andra polyuretan bussning över bulten, följt av en bricka, och sedan den bifogade muttern.
3

Justera längden på slutet länken genom att vrida den centrala kroppen i länken. Vid varje ände av den centrala kroppen är en gängad stång. När du vrider kroppen, kommer den gängade stången sträcker ut.
4

Infoga en polyuretan bussning över den andra bulten när den är i linje med infästningspunkt för just din bil. Följ instruktionerna som medföljer din specifika krängningshämmare kit att lokalisera denna fästpunkt.
5

Skjut bulten i monterings punkten på fordonet, följt av att skjuta en polyuretan bussning över bulten, och därefter en bricka och en mutter. Twist mittsektionen av krängningshämmaren slutet länken för att dra åt eller lossa krängningshämmare, efter behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92412.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.