Hur avdelning en hemmagjord bil

Hot Rods , bilar kit och andra hemgjorda fordon måste registreras hos staten för att köra på vägen . Processen för att erhålla en titel för en hemmagjord bil är olika i varje stat , som DMVs och liknande organisationer är statliga institut . Men det finns vissa gemensamma faktorer i varje medlemsstat för att få en titel för en hemmagjord bil . Saker du behöver
Specialbyggd Certificate fordon
avbetalningar Salvage Mössor och pantförskrivningar
Visa fler instruktioner
1

Kontakta din avdelning statliga polisen . I de flesta fall kommer en hemmagjord fordon måste besiktigas av en statlig polis , som kommer att certifiera det som väg - värdig och utfärda det ett chassinumret , eller VIN .
2

Fyll i lämpliga pappersarbete . Varje stat har ett formulär som skall fyllas ut med information om fordonet . Addera 3

Spara allt pappersarbete som rör din bil . Vissa stater kan kräva bilens ursprungliga VIN , titlar bärgning , junking kvitton och räkningar av försäljning för alla delar inköp . I huvudsak inspektörer vill kunna säkerställa att alla delar av fordonet är lagligt yours .
4

betala avgifter . Förutom kontrollavgifter under steg 1 , det finns titel , licensiering och bearbetning avgifter som krävs med inlämnandet av all pappersarbete .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92411.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.