Hur man installerar Race Metal Car Sheet

Race bilar gör sällan det genom en tävling utan att skada kroppen i bilen, åtminstone till viss del. Av denna anledning är de karosseridelar på tävlingsbilar gjord för att vara snabbt och lätt tas bort från bilen och ersättas. Dessutom är de avsedda att skala bort från bilen istället för att hålla på under en olycka som annars skulle skada loppet bilens ram eller bur. Smuts modifierade och sprint bilar använder samma rördelar, standardiserade aluminium nitar, för att hålla karossdelar på ramen och buren av tävlingsbilen. Saker du behöver
Silvertejp
magi markör
Borrspetsar
Electric drill
Nitar
nitpistol
Visa fler instruktioner
1

Justera panelens plåt på plats över racerbil chassi, är noga med att se till att kantlinjerna linje med de intilliggande panelerna. Slarvig montering av panelerna kan orsaka en minskning av den aerodynamiska effektiviteten på panelen.
2

fast panelen plåt till fordon med tejp för att hålla den på plats medan du arbetar.

Billiga 3

Markera de platser där du kommer att behöva borra hål för montering av plåt. Eftersom du använder nitar för att ansluta plåten till ramen av bilen, delarna måste borras före installationen. Du kommer att vilja placera varje hål ca 2 inches från föregående hål, med ett hål i varje hörn för att förhindra panelen från skalar upp under tävlingen.
4

Borra de nödvändiga hålen där du installerar nitar. Varje hål ska borras genom plåten och panelen stöd bakom den. Gör en insats för att undvika att borra in i eller genom loppet bilens rörram, i stället väljer att borra i fästena panelen support belägna mellan ramrören.
5

Infoga en nit i slutet av pop nitmaskin , och sedan sätta in den exponerade niten i hålen borrade i plåten. Manövrera handtag nitmaskin tills nitmaskin pops och niten sätts på plats. Fortsätt på detta sätt runt omkretsen av plåtpanel tills panelen är ordentligt fastsatt i racerbil chassi. När du är klar, ta bort tejpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92410.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.