INDIGLO Installation

Indiglo mätare är biltillbehör som tillåter förare att anpassa bilarnas instrumentpaneler. I en förinstallerad spårvidd, är siffrorna på hastighetsmätaren tryckt på en mörk bakgrund, och ratten och siffrorna lyser upp på natten. I en INDIGLO mätare, hela bakgrunden av en mätare, såsom hastighetsmätare, lyser upp vitt eller ljust grönt. Siffrorna är tryckta svarta och ratten kan vara antingen svart eller vitt. INDIGLO mätare lyser upp precis tillräckligt för att göra det möjligt för föraren att läsa av mätaren - om INDIGLO belysningen är för ljust det kommer att distrahera föraren. Innan du kan installera INDIGLO mätare i bilen måste du ta bort de förinstallerade mätare. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort skruvarna för att lossa mätaren klustret. Skruvarna kan hittas på olika platser, beroende på märke och modell av bilen. Vanligtvis finns det två skruvar under det övre fästet som håller fast klustret på instrumentbrädan, ta bort skruvarna och dra fästet ut
2

Hitta och ta bort alla skruvar efter avlägsnande av övre fästet.. Det finns mellan tre och fem skruvarna som fäster klustret på instrumentpanelen, som ligger längs kanterna. Inte knäpp inte några kablar när du arbetar.
3

Dra ut mätaren klustret och dra anslutningar från baksidan. Ångra klipp runt plastskydd att ta loss den från klustret. Skada inte den lilla ratten som justerar ljusstyrkan på mätaren kluster, eller tripometer ratten. Dra åt rattarna ut noggrant efter att ta bort objektivet. Mätaren klustret är nu redo att bytas ut med INDIGLO belysning.
4

Ta klustret locket från mätarna. I de flesta bilar klustret locket är svart med vita siffror längs kanten på mätaren. Håll upp mätaren klustret och känna med fingrarna för alla klipp som fäster klustret locket. Lossa klämmorna och dra ut luckan.
5

Installera INDIGLO klustret omslag. Med den förinstallerade klustret täcka upp, försiktigt sänka Indiglo omslag och anpassa dem så de ringer läsa "0" för alla mätare. Om mätarna inte är korrekt justerade vid installation, kommer du att få en falsk läsning för hastighet, varvtal, bränslenivå eller motorns temperatur. De Indiglo mätare har kablarna till dem och du måste arbeta dig runt dem. Vara noga med att inte lossa kablarna eftersom mätarna inte tänds.
6

Säkra INDIGLO klustret klöver med eltejp. Håll omfattar stadigt och applicera tejpen från bak, inte sätta tejp över ansiktet av mätarna. Detta kommer att förhindra täcket glider eller bli missanpassade efter installationen.
7

Byt plastskydd och montera mätaren klustret i instrumentbrädan. Alla kablar ska kopplas tillbaka in i klustret. Ledningarna från INDIGLO klustret lock ska vara ordentligt ansluten annars kommer det inte att tändas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92408.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.