Hur polska en Tunnel Ram

Polering ett intag tunnel bagge på din bil ger din motorrummet det utseende som bilförsäljningslokaler domare är alltid på jakt efter. Ju mer detaljerat du investerar i din bil, desto mer sannolikt att det kommer att uppmärksammas av domarna när det blir dags att gå ut troféer. Eftersom de flesta tunnel baggar är sand gjutna enheter, har de ofta en grov ytstruktur som du inte ens kan måla för att få en snygg finish. Ytorna måste jämnas innan du kan göra något med dem alls. Saker du behöver
Maskeringstejp 120-grit vått /torrt sandpapper
220-grit vått /torrt sandpapper
400-grit vått /torrt sandpapper
800-grit vått /torrt sandpapper
1500-grit vått /torrt sandpapper
polermedel
bänkslipmaskin med lumpskiva
Dremel verktyg med lumpskiva
Automotive krom /metall polish
Rena trasor
Visa fler instruktioner
1

Tape utanför intag hål i både toppen och botten av intaget. Det är mycket viktigt att inga främmande föremål tränger in i intaget löpare för tunneln RAM.
2

Sand den yttre ytan av tunneln RAM intag med 120-grit våt /torr sandpapper och en liten mängd av vatten. Du kommer att behöva göra detta tills all sand gjutna konsistens har tagits bort. När detta är gjort, fortsätter utjämning av ytan med progressivt finare kvaliteter av sandpapper med vatten tills du är klar med slipning med 1500-slippapper.
3

Slå på bänkslipmaskin och tillämpa polervax till lumpskiva. Polera slipränder från 1500-grit sandpapper av ytan tills du är kvar med en spegelblank yta. När du arbetar, kommer tunneln RAM värma upp. Fortsätt röra intaget runt, inte koncentrera sig på bara ett ställe, tills du har polerat hela ytan av intaget.
4

Ansök polervax till putsdyna av Dremel-verktyg, och använda den för att polera de områden du inte kunde nå med bänkslipmaskin s lumpskiva. Detta inkluderar den ihåliga området mellan de två intag löpare. När intaget är helt polerat, applicera en liten mängd av krom och metall renare till en ren trasa och använd den för att polera ut de återstående ytskador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92406.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.