Hur man installerar ett Jamar Shifter

Jamar reglage är avsedda för användning med mitten av 1970-talet Volkswagen motorer som har eftermonteras i ramar sand järnväg. De reglage monteras lätt i stället för det ursprungliga huset och kan köpas i antingen krom tallrik eller svart. Beroende på installationen kan du välja att köpa manöverlänkage för shifter också, men om din motor är inställd på en anpassad plats, kan du sluta med att tillverka en manöverlänkage för växelreglaget. Saker du behöver
3/8-tums enhet socket uppsättning
Electric drill
skärande borr
Visa fler instruktioner
1

Koppla från manöverlänkage från aktiemarknaden shifter rutan på din sand järnväg. Om det är oskadad, kan du återanvända det för Jamar shifter. Du kan dock installera en Jamar manöverlänkage på sin plats om du vill.
2

Känn under platta på vilken beståndet shifter är monterad. Du kommer att kunna känna två bultar. Ta bort dessa bultar med hylsnyckel och kasta beståndet shifter.
3

Rikta Jamar shifter över monteringshålen på shifter monteringsplattan och kolla för att vara säker på att hålen linje med monteringshålen på basen av växelreglaget. Om de inte gör det, använd en borrmaskin för att borra nya fästhål i bottenplattan.
4

Placera Jamar shifter på monteringsplattan med övergången koppling placerad så att den är vänd mot motorn. Fäst manöverlänkage till skiftet kopplingen. När detta är klart, installera bultar i växeln för basen genom undersidan av monteringsplattan och dra åt dem med hylsnyckel.
5

Test växlarna för överföring att vara säker på att de ingriper med motorns svänghjul innan du försöker starta buggy.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92405.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.