DIY Van Säng

Installera en säng i full storlek van kan vara mycket enklare än du kanske tror. Det finns ingen anledning att installera lägre stöd eller ens plankor under sängen, eftersom golvet i van kommer att tjäna detta syfte, och i många fall kan avståndet mellan hjulhusen i van tillhandahålla bostäder för madrass storlekar upp till en dubbel, eller 54 inches bred. Att göra detta kan du använda din van för camping resor utan att behöva ta itu med att sätta upp tält eller bogsera sovande släp. Saker du behöver
Måttband
Hylsnyckel
Electric drill
1-tums stål vinkel parentes
1/2-tums självgängande skruvar
Trä skruvar
Dubbel size madrass box springs
dubbel storlek madrass
lakan
Visa fler instruktioner
1

Mät längden av madrassen du tänker använda för en säng i din van För att avgöra hur många stolsrader du måste ta bort för att rymma det. Om du har en längre van, kanske du kan ta bort bara den sista raden, lämnar den mellersta raden på plats. Minibussar, å andra sidan, kommer att kräva avlägsnande av alla säten bakom förarsätet.
2

Unbolt benen på de platser som du måste ta bort från van med hylsnyckel för att madrassen för att rymmas. När de låste upp från golvet, ta bort dem från van.
3

Lay sängens rutan våren på golvet i skåpbilen så de bakre dörrarna stängs lätt och träram av box våren ligger plant på van golvet.
4

Placera fästvinklar mot de fyra hörnen av rutan springs, och sedan borra självgängande skruvar genom hålen i vinkeljärnen och in i golvet i skåpbilen. Du kommer inte att orsaka skador på komponenter såsom bensintanken om du använder skruvar som är kortare än 1/2 tum. Använd träskruv för att fästa lådan vårens trä undre ramen i vinkeljärnen.
5

Placera madrassen ovanpå rutan springs och klä den med ett påslakan. Den påslakan hindrar madrassen från att glida av rutan fjädrarna medan du kör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92403.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.