Hur man gör Racing Stripes

Racing Stripes har traditionellt använts för att ge en syn-guide för en racerförare så han kan bestämma mitten av huven vid en dragning. Men racing ränder mer normalt används för dekoration, lägga till en elegant krusidull av individualitet till din bil. Stick-on racing ränder kan du anpassa din bil utan att påverka dess andrahandsvärde eftersom du kan ta bort dem om du bestämmer dig för att sälja din bil. Var noga med att tillämpa ränder för en smart och imponerande finish. Saker du behöver
Måttband
Krita
Maskeringstejp
Självhäftande primer
Vinyl racing stripe band
Fickkniv
Visa fler instruktioner

1

Mät bredden på huven längs gångjärnet på toppen. Dividera bredden på mitten för att beräkna centrumpunkten. Ränderna är monterade vardera sidan av mittlinjen.
2

Fäst en bit eltejp på motorhuven för att markera mittpunkten. I de fall där det finns ett hinder vid sidan av centrumlinjen av huven, såsom en huv prydnad eller bricka jet, flytta bandet det minsta avståndet möjligt för att undvika hindret. Eftersom racing ränder är mestadels dekorativa, det är inte viktigt för dem att vara döda-center.
3

Rita en skiss av dina racing ränder i krita. Krita är lätt torkas bort.
4

Applicera lim primer innanför konturerna. Detta förbättrar kvaliteten på förbindelsen mellan den klibbiga sidan av rand och bil huva.
5

Lägg den självhäftande vinyl remsa racing rand innanför konturerna.
6

Tape den på plats i botten med maskeringstejp. Randen måste rada upp jäms med båda kanterna på huven.
7

Ta bort tejpen från toppen av vinyl strip. Vik toppen av vinyl ner. Den vidhäftningsskydd är delad på mitten, så att du kan skala den tillbaka från de mittersta uppåt. Ränderna bör ligga an till kanten av huven
8.

Dra av locket försiktigt för att exponera klistret ytan. När man skalar tillbaka, tryck försiktigt längs vinyl från mitten till övre kanten för att garantera att inga bubblor eller klumpar bilda. Den maskeringstejp håller den nedre halvan av vinyl på plats som du gör.
9

Ta bort maskeringstejpen från den nedre halvan av vinyl. Vik ihop den nedre halvan tillbaka, skala bort den självhäftande lock och tryck långsamt längs vinyl, från mitten till nedre kanten.
10

Skiva av överskottet på både gångjärnet änden av huven och galler änden så randen är i jämnhöjd med kanterna på huven. Om rand överskrider kanten i ena änden, kommer det att se ovårdad. Du riskerar också delvis döljer din galler eller strålkastare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92399.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.