Hur man sållar Lustgas

Lustgas filter stam allmänhet lustgas ned till en nivå på mellan 140 och 150 mikrometer. Detta gör att bilens lustgas system att använda filtrerad lustgas, som är mer ren och potent än kör lustgas flaskan ensam. Lustgas filter är in-line stil filter, vilket innebär att de kan installeras var som helst mellan lustgas tanken och solenoiden. Installera filtret på flaskan montering kan du enkelt stänga av och rensa systemet när det är dags att byta filtret. Saker du behöver
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Stäng ventilen på lustgas flaskan genom att vrida handtaget moturs.
2

Lossa slangen som går in i flaskan med skiftnyckeln. Varje dikväveoxid som kvarstår i de slangar som leder till motorn kommer att rensas från ledningarna. Det kommer att försvinna i den omgivande luften ofarligt.
3

Skruva fast filtret i fästet på lustgas flaska, snugging det försiktigt mot O-ringen inne i kopplingen för att förhindra läckage.
4

Skruva montering på änden av lustgas slangen i den motsatta änden av in-line lustgas filter och ombonad den på plats med skiftnyckeln.
5 < p> Öppna lustgas flaskventilen för att fylla raderna och lyssna noga efter läckor. Om det inte finns några påvisbara läckor, är installationen klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92398.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.