Vad Sunfire delar är utbytbara?

Den Pontiac Sunfire har producerats av General Motors mellan 1995 och 2005, och är nära relaterad till Chevrolet Cavalier, som byggdes under samma period. Medan bilen har ett antal stilriktningar som skiljer sig från Chevrolet Cavalier, är de två fordon byggda på samma fordon plattform, känd i branschen som "J"-plattform. Detta innebär att många av de strukturella delarna och mekaniska komponenter i Sunfire är utbytbara mot delar som produceras för Cavalier. Dessutom hade de underbyggnad av Sunfire förändras inte mellan 1995 och 2005, vilket innebär att många av de delar från olika fordon års modell är utbytbara, liksom. Interiör

Interiören i Pontiac Sunfire ser annorlunda ut från Cavalier, men i själva verket, fästpunkterna för hela bilens inre komponenter matcha upp med Cavalier. Detta innebär att du kan, om du ville, helt ändra ut din Sunfire interiör med säten, mattor och mittkonsol i Cavalier. Eftersom huvuddelen strukturen är densamma, är instrumentpanelen också fullt utbytbar med den hos Cavalier. Mellan Sunfire modeller, det fanns ingen skillnad i fästpunkterna invändiga komponenter mellan 1995 och 2005, vilket innebär att du kan använda en 2005 sittplatser årsmodell eller andra komponenter i en 1995 Sunfire, om du vill.

karosseridelar
p Det är en viss differentiering mellan Cavalier och Sunfire med avseende på utvändiga paneler. Men dörrarna och sidostyckena är desamma, liksom takluckan delar, backspeglarna och vindrutetorkare. Kroppsdelar som inte är utbytbara omfattar huven, främre och bakre stötfångare, spoiler och fendrar. Mellan Sunfire modeller av olika år, kan någon kropp panel ändras för att återspegla en nyare kaross. Till exempel kan du ändra en 1995 Sunfire främre och bakre stötfångare för 2005 främre och bakre stötfångare utan att modifiera stötfångaren själv.
Motor och transmission

Motorn och transmissionen av Pontiac Sunfire är helt utbytbara med motor och transmission av Cavalier eller med något annat år Pontiac Sunfire. Den enda skillnaden mellan motor enheter av både bilar är de plast gjutna skal som fungerar som fåfänga plåtar på motorn. Dessutom kylsystemet och elektroniska system är desamma, liksom. Alla dessa delar tillverkas av GM: s AC Delco-enhet och är oförändrade från modell till modell. Dock bör datorerna endast växlas mellan fordon som ursprungligen är utrustade med samma motor. Fyra olika versioner av motorn tillverkades för Sunfire, samt en dator som fungerade med Ecotech motorn kommer inte att fungera med den 2,3-liters Quad 4. LÖPVERK

löpverk av Pontiac Sunfire, inklusive upphängningskomponenter, bromsar, hjul och däck var oförändrade under dess tillverkning. Inte bara kan dessa delar användas för något årsmodell Sunfire, men de kan också användas på något 1995 genom 2005 Chevrolet Cavalier.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92394.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.