Hur man installerar Knight Rider-modul

"Knight Rider", en populär tv-show på 1980-talet, blev en succé för sin studio eftersom det var cool och chic och det hade Kitt. Kitt var den ultimata "superbilar" - kännetecknas av amerikanska muskelbilen kropp stil, förmågan att tala i hela meningar och, naturligtvis, den extra ljus under huven som skulle rulla över den främre delen av bilen. Dagens bil entusiaster vet att du kan skapa en liknande effekt genom att installera en LED-ljus bar under din bils huva. Saker du behöver
LED ljuslist
16-gauge elektrisk tråd
Wire tång
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på bilen. Lossa bulten som håller den negativa batterikabeln på batteriet. Koppla bort kabeln för att koppla ström till lamporna.
2

Leta jordkabeln, som ger elektrisk ström, som går från säkringsdosan till strålkastarna. Kontrollera kopplingsscheman på gruppcentralen för att se till att du har identifierat rätt tråd.
3

Cut genom tråd, ca 5 inches från säkringsboxen, gör två trådar.

4

Hitta en säker plats att fästa LED-ljus bar inne i bilens grill. Säkra ljuset bar på plats genom att fästa en genomskinlig plast fästelement till varje sida.
5

Kör LED-tråden längs metalldekor under huven på den avskurna tråden vid elcentralen. Skala bort 1/2 tum av tråd från ändarna av var och en av de tre ledningarna.
6

Twist var och en av de tre ledningarna exponeras-ändar tillsammans. Vira en bit eltejp tätt runt trådändarna.
7

Anslut den negativa polen på batteriet. Starta bilen och ditt ljus kommer att vara i drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92383.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.