Hur man installerar ett 12V multifunktions LED Remote

Innan fanns fjärrstyrning för LED-displayer, var du tvungen att borra hål genom bilen och fundera ut ett sätt att ansluta dina lampor till din styrbox. Tillkomsten av fjärrkontroll för LED har eliminerat behovet av allt detta besvär. En mottagare box placeras nära LED lampor batteriet strömkälla och när du koppla in den LED strömkälla du kan styra din belysning display och alla deras funktioner med en handhållen fjärrkontroll. Saker du behöver
Elektriska tänger
Liten skruvmejsel (stjärnskruvmejsel och platt-head) katalog Drill
nr 2 Phillips spets
självgängande skruvar
Visa fler instruktioner
1

Använd elektriska tång för att tömma en 1/4 tum från ändarna av ledningarna från batteriet strömkälla för LED-lampor. Använd liten skruvmejsel för att lossa ställskruvarna på kretskortet på fjärrkontrollen receiver.
2

Följ diagrammet medföljer LED fjärrkontrollen och sätt in trådarna i lämpliga hål i mottagarens kretskortet . Dra åt varje ställskruv när kabeln väl är på plats.
3

Stuff trådar i mottagaren rutan och leta upp en öppen yta nära batteriet kraftkälla som kommer att arbeta för att montera mottagaren rutan.

4

Fäst mottagarboxen på monteringsytan genom att skruva självgängande skruvar i monteringsytan med borren genom de förborrade hålen på mottagarenheten.
5 < p> Testa belysning funktioner genom att trycka på knapparna på den handhållna fjärrkontrollen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92382.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.