Hur man gör en Black Pearl Coat

Black Pearl päls lackeringar ser extra när de visas i solljus, men är underskattade i svagt ljus, vilket gör dem utmärkta för användning med egna bilar. Tillämpa dessa ytskikt för att din bil tar lite övning för att få rätt, men med övning kommer du att märka att du kan använda denna typ av färg till praktiskt taget alla ytor, från bilar till bärbara datorer. Saker du behöver
HVLP sprutpistol
Air kompressor med luft linjer
Svart bilfärg
Paint Reducer
Paint katalysator
Black Pearl flake additiv
blandningsform
Elektronisk skala
Paint sil
Paint omrörningsstaven
Visa fler instruktioner
1

Anslut HVLP sprutpistol i luften kompressorns luftledningar. Före blandning av färg, är det en bra idé att ha pistolen redan inrättats för att måla. Ställ alla rattar på vapnet till deras mellersta inställningen, och sedan ställa in lufttrycket går in vapnet till 20 pounds per kvadrattum. Detta är ratten placerad längst ner på pistolen handtag.
2

Placera färgen kopp på elektronisk våg och noll ut sin läsning. Det är mycket viktigt att ta noggranna mätningar vid blandning färg så att du kan replikera lacken senare. Blanda den svarta färgen med förtunning och härdare enligt färgtillverkarens anvisningar.
3

Gör en anteckning om den aktuella vikten av färgen, Reducer och härdare på ett separat papper. För att replikera lacken igen, kommer du att veta detta.
4

Lägg svart additiv pärla flinga till färgblandningen, med tanke på att en liten mängd pärla går långt. I fabriken billacker, tillverkare använder sällan mer än en matsked pärla flinga per liter färg blandas. Lägga för mycket mer kan göra lack ser överdrivna. När du har gjort detta, gör en anteckning av den totala vikten av färgblandningen igen. Detta kommer att ge dig exakt det mått du behöver för att replikera färgen igen.
5

Blanda färgen noggrant med en uppståndelse pinne tills alla klumpar av pärlor har blandats i färgen. Var noga med att undvika stänk dig med färg under omrörning.
6

Placera färgen silen över HVLP sprutpistol s paint reservoar, och sedan hälla färgen i. Ta bort silen, mössa behållaren, och sedan måla bilen precis som du skulle någon annan lack. När färgen har slagit upp en aning och har en något tråkigt utseende, applicera 03:57 rockar klart överlack för att skydda fordonet avslut pearl coat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92378.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.