Hur Cut Coilovers

När bilar och lastbilar började att anpassas med ägarna, de inte har tillgång till det som nu kallas "bolt-on" delar. De var tvungna att göra på grund med vad de hade. Även om dessa metoder fortfarande fungerar, är det generellt bäst att gå med den tillverkade delen innan en ändring som denna. Cutting en spiralfjäder aldrig får ske medan fjädern är på fordonet, och aldrig medan fjädern är under kompression. Dessutom kan endast spiralfjädrar som är "tangentiell" skall skäras. Dessa fjädrar som inte står upp av sig själva när de placeras på en plan yta. Saker du behöver
roterande skärverktyg
Visa fler instruktioner
1

Ta bort fjädern från stötar om det är en enhet coilover. Standard fordonsindustrin suspensioner är coilover system, men de tas inte bort från bilen som en enhet, utan snarare en bit i taget. Eftermarknad coilover chocker har normalt en mutter som skruvar loss från chocken, släppa fjädern. Skär alla av fordonets coilover fjädrar ihop.
2

Placera fjädrarna på en solid arbetsyta. Du kommer att märka att varje fjäder har en spole slutet på båda sidor. Dessa coil slutar ska alla vara i samma position. Vid tillämpningen av detta projekt, placera dem alla på positionen klockan 6. Addera 3

Mät hur lågt du vill rida fordonets höjd vara. En bra tumregel är att du kommer att förlora en tum av höjd för varje 1/2 av en spole som du avbröt. Till exempel, om du vill att fordonet ska tre inches lägre än lager, skär en och en halv spolar bort av våren.
4

Skär spiralfjädrar alla till samma höjd med roterande skärande verktyg. Vid skärning, hjälper det att föreställa sig en klocka för att avgöra var du gör din klippa.
5

Montera fjädrarna tillbaka till coilover enheten eller installera dem tillbaka in i fordonet. Du kommer att ha bilen i linje med en professionell butiken efter att du har klippt fjädrarna ned, eftersom camber på hjulen kommer att vara avstängd, vilket orsakar förtida däckslitage. Dessutom kommer fjädrarna måste sitta ordentligt, så kör bilen aggressivt genom ett fåtal stopp och starter, samt runt hörn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92377.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.