Hur man gör guld Grillar

Det finns ett antal skäl som du inte vill göra ett fordon grill av fast eller ens pläterad guld, inte minst som skulle vara det faktum att grillen själv kan mycket väl försvinna när som helst du lämnade bilen obevakad .. Lyckligtvis kan du producera en högkvalitativ faksimil med specialitet bil sprayfärg för fordon som har en metallisk guld tonen. Saker du behöver
skruvmejsel
Vax och fett remover
Rena trasor
Gray bil scratch pads Flighter Gold effekt metallic sprayfärg
Visa fler instruktioner

1

bort grillen från fordonet på vilken den är installerad använder antingen en skruvmejsel eller en 1/4-tums enhet socket set. Om grillen har ett emblem på den, kommer att behöva tas bort också. Detta kan också åstadkommas med en hylsa set.
2

Rengör grillen grundligt, genom att placera vax och fett remover på en ren trasa. För att färgen ska fästa ordentligt måste den metall eller plast vara helt ren.
3

putsa av grillen med den grå scuffing pad. Den glansig finish måste avlägsnas eller färgen kommer inte att kunna greppa ytan av plast eller metall. Detta är särskilt viktigt när du ansöker spegelblank metalliska ytskikt såsom guld, silver eller krom. Färgen kommer faktiskt flagna om ytan inte är beredd tillräckligt.
4

Spraya grillen med tre till fyra medelstora tjocka lager av guld sprayfärg, vilket gör att färgen ska inrättas för cirka fem till 10 minuter mellan lagren. Den sista pälsen ska vara tyngre (mål för medeltunga) så att färgen kan flyta smidigt och skapa guldet spegelblank. Låt grillen torka helt i minst 24 timmar innan du hanterar den.
5

Installera guld grillen på bilen efter att den har torkat helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92376.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.