Hur man installerar en Rubicon Rock Rail

Rubicon vagga skenor är speciellt utformad för Jeep Wrangler för att skydda dina karosseridelar när du är terrängförhållanden. Liknar Fotsteg barer, de är tillverkade av stålrör och kan upprätthålla avsevärda stötar utan att låta hindret du korsar att skada din Jeep. Rubicon vagga skenor finns tillgängliga från Mopar delar och du kan även hitta dem som erbjuds av andra tillverkare. Saker du behöver
hylsnyckel
Vise klämmor
Star drive skruvmejsel
mutterdragare
Elektrisk borr
Borra
Star driwerktyget
visa fler Instruktioner
1

Unbolt små plast beklädningsdetalj ligger precis nedanför Jeep fender trim emblem. Detta trim har tre skruvar som kan tas bort med en hylsnyckel. Detta trim kommer inte att återanvändas. Rubicon berget rasa mot den sida av Jeep där beklädningsdetalj du bort var belägen
2

position. Berget järnväg kommer att omfatta inte bara den plats där trim var belägen, utan snarare hela nedre dörrtröskeln från framskärmen till baksidan.
3

Passa berget järnvägens klyftor mellan dess små monteringshål med skruvar Kamerahuslocket på Jeep och sedan placera ett skruvstäd klämma på varje sida av Rubicon berget järnvägen för att hålla den på plats.
4

Borra upp genom de små monteringshål i botten av berget järnväg med en elektrisk borr. Det kommer att finnas fem hål som måste borras. Nästa, borra monteringshålen i sidan av Jeep, med hålen i berget järnvägen som en vägledning.
5

Ta loss berget järnväg och ta bort den från sidan av Jeep. En gängad montering måste placeras i varje hål. Dessa medföljer Rubicon sten järnväg kit. För att installera dem, trä en mutter ur satsen på en bult ur satsen så det är ungefär 3/4-inches mellan muttern och huvudet av bulten. Därefter trär montering på bulten och sätt in den i det borrade hålet. Håll muttern med en skiftnyckel så att det är tätt mot nippeln, dra åt kopplingen med en hylsnyckel. Gör detta på både sidan och hålen botten.
6

Passa monteringshålen i berget järnväg med de gängade rördelar du just installerat, installera sedan de fem skruvarna Star Drive i monteringshålen på sidan av Jeep. Dra dessa med stjärnan driwerktyget, installera sedan de fem bultarna med muttrar i botten monteringshålen på Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92371.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.