Hur man bygger en Prerunner

Bygga en prerunner är ett projekt som bara om någon auto entusiast kan åstadkomma. Den enkla definitionen av ett prerunner är alla två-hjulsdrivna lastbil som har en upphöjd fjädring och större däck som liknar en fyra-wheel-drive truck. Prerunners på professionella kretsar är byggda för att tävla på ökensand och grusvägar och är utformade för att tåla extrema racing förhållanden. För någon som har liten eller ingen erfarenhet av att tillverka en bil racing ram, sådana saker är utom räckhåll. Av denna anledning, många börjar tillverkarna börjar bygga Prerunners från lager två-hjulsdrivna pickup lastbilar. Saker du behöver
Two-wheel-drive pickup
Body lift kit
Lifted upphängningssats
Off-road däck
Off-road ljus kit
Frontspoiler vakt

Visa fler instruktioner
1

Installera kit kroppen hissen på två-hjulsdrivna pickup. Om din lastbil är också tillgängligt som en fyra-wheel-drive truck, använda byggsatser kroppen lift som används till dessa truckar. Allt du behöver göra är att installera polykarbonat bussningar mellan kroppen fästen för din lastbil. Detta kommer att ge mellan två och tre inches av hiss till lastbilen, ger dig ökad clearance för överdimensionerade off-road däck.
2

Byt truckens mälden med en upplyft off-road uppskov. Även om du kan använda hissen block på lastbilens bakaxel för att höja fjädring, hitta ett upplyft framvagn för din tvåhjulsdrift lastbilen kommer att bli lite svårare. Det är bäst att använda ett kit, men eftersom detta kommer att bibehålla styrgeometrin av trucken. Om ingen utrustning är tillgänglig, överväga att ha en professionell off-road butiken fabricera de nödvändiga delar för dig. Tillverkningen av dessa delar kräver omfattande svetsning färdigheter.
3

Mount överdimensionerade off-road däck i stället för beståndet däck. Du kan fortfarande använda din lastbil stock hjul, sparar kostnader för inköp av nya ersättande hjul för din off-road däck. Off-road däck ska monteras av en professionell däckverkstad. Det är inte möjligt att montera däck på en lastbil och sedan balansera överdimensionerade fälgar och däck utan speciell utrustning.
4

Installera en främre stötfångare vakt på bilen som är både starkt och lätt. Dessa är typiskt konstruerade av aluminium eller stål rör. Välj en stötfångare vakt som sveper runt hela främre grillen på lastbilen, som ger skydd för strålkastare, grill och stötfångare.
5

Installera terrängkörning lampor på stötfångaren vakt på lastbilen. Dessa är lätta att installera, som avbärare vanligtvis är byggda med de nödvändiga fästpunkter för off-road lampor redan på plats. I många fall är allt du behöver göra bult ljuset till stötfångaren vakt, och sedan drar ledningarna till en strömbrytare i hytten på lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92368.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.