Hur man ändra en DirtWorks

Dirtworks tävlingsbilar tillverkas de exakta specifikationer som krävs för inresa i IMCA: s modifierade klasser tävlings smuts. Som sådan, finns det inte mycket som kan göras för att förbättra prestandan hos dessa bilar inom ramen för den sanktionera kroppen regler. Modifieringar, såsom lustgas, kompressor, turbo och andra prestanda öka poster, inte tolereras, medan andra till synes oförargliga modifieringar, såsom att använda komponenter av kolfiber, är begränsade. Som sagt, den viktigaste aspekten för att ändra din Dirtworks bil är att föra anteckningar över allt du gör och hur bilen reagerar på ändringen. Saker du behöver
Notebook
Hole Pencil
såg
Paint
Lexan segel paneler
Visa fler instruktioner
1

ersätta bilen kroppens segel paneler med Lexan paneler. Detta kommer inte att resultera i en viktbesparing, men gör att du kan se bättre, vilket eliminerar den döda vinkeln kvar av stock car kroppens ogenomskinlig segel panel. Lexan paneler måste kapas och formas för att matcha de ursprungliga segel paneler, men då kan nitas på plats. Seglet Panelen är upprätt bakre panelen som ansluter underkroppen till biltaket.
2

Borra genom huven på bilen med en hålsåg. Återigen, bidrar detta inte till en betydande viktbesparing, men det kommer att hjälpa dig att hålla din motor svalare. Undvik att skära alltför många hål i huven, dock, eftersom detta kommer att äventyra den strukturella integriteten av huven och kan leda till att anses från spåret. Fyra 3-tums hål bör vara tillräcklig för att förse motorn med tillräckligt med frisk luft för att förhindra överhettning.
3

Måla Dirtworks bil ditt val av färger eller mönster. Detta är en aspekt av Dirtworks bil som inte är strikt reglerad av det styrande organet, IMCA, med ett undantag - man kan inte ha reflekterande ytor på sidorna och toppen av bilen. Du kan inte ha bilen lackerad i en kromad finish eller med någon annan färg som är alltför blanka. En lämplig, överensstämmer lack är en du normalt skulle hitta på ett lager bil på en bilfirma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92363.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.