Hur man installerar ett TPI Air Foil

Jet Performance Products tillverkar kvalitetsprodukter som är avsedda för att bygga hästkrafter och bränsleekonomi i datorstyrda fordon. Installera ett av bolagets luft folier i din GM TPI motorn ökar hästkrafter och ekonomin genom att jämna ut luftflödet i motorns intag plenum, gör en effektivare brännbar blandning då bränsle tillsätts. Installationen tar bara några minuter och kräver endast grundläggande handverktyg. Saker du behöver
Flat
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på bilen. På en TPI motor, är intaget i stora silver box ovanpå motorn med silver rör kör ut ur dess sidor. På framsidan av denna ruta är det svart plast luftintag och aluminium spjällhuset.
2

Skruva av komprimering band som håller luftintag på spjällhuset med skruvmejsel. När bandet är löst, vicka luftinsugsslang att lossa den från spjällhuset och ta bort den.
3

Placera TPI luftfoilen i luftintaget röret du just drog ut luftintag. Den kommer att passa väl in i röret. Den metallfolie själv, bladet av luft folie bör placeras rakt upp och ner i intaget.
4

Skjut insugningsluftröret tillbaka på spjällhuset och dra åt kompressionsband tillbaka att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92362.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.