Hur man byter en Wastegate Flapper

Wastegates att förhindra skador på bilens turbo genom att tillåta övertryck fly innan byggnaden till kritiska nivåer. Ibland kan du behöva byta ut klaffen ligger innanför wastegate. Den klaff, den del av enheten som styr trycket release, kan fastna. De flesta eftermarknaden Wastegates är konstruerade för att göra klaffen utbytbara, men vissa kommer att kräva att du byter hela wastegate. Saker du behöver
Phillips skruvmejslar
1/4-tums enhet uttag
Workbench
Visa fler instruktioner
1

skruva isär wastegate från intag och avgasportar på turbon för att göra arbetet på enheten lättare. På enheter Original turboaggregat, kan detta inte vara möjligt, eftersom dessa är oftast interna Wastegates. I dessa fall är det mest effektiva sättet att reparera turbo systemet att ersätta wastegate helt.
2

Ta bort toppen av wastegate noggrant. Vissa Wastegates monteras samt monteringsskruvar, är en del i samband med en kompression band och andra kan skruva ihop. Ta det försiktigt eftersom när toppen av wastegate tas bort, kommer fjädern inuti wastegate förlorar spänningen och kan flyga ut ur wastegate bostäder.
3

Demontera wastegate över en arbetsbänk så Du kör inte risken att förlora delar. De grundläggande delarna av wastegate är huset, klaffen eller membran och en fjäder. Andra Wastegates kan inkorporera andra delar. Ta del av dem eftersom de tas bort så att du kan korrekt installera dem.
4

ihop wastegate med den nya klaffen i stället för den gamla. Även om alla Wastegates använda en, är de inte alla samma. Ombyggnad enheten endast använder reservdelar som erbjuds av tillverkaren av din specifika wastegate. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92361.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.