Metoder för polering bearbetad aluminium

Polering bearbetad aluminium är ofta en process av försök och misstag om du är obekant med egenskaperna hos metallen. Även om det aldrig kommer att ha en verkligt krom-finish, kan du polera bearbetad aluminium med en mycket tydlig reflektion i ditt eget garage. En av nackdelarna med polering bearbetad aluminium är att över tiden och med väderexponeringen kommer aluminium börjar förlora sin lyster. Detta korrigeras dock genom att använda samma typ av metall polish som du använder för att rengöra och polera aluminiumhjul. Polermedel

polermedel kan användas för att polera bearbetad aluminium som verkar ha någon kvarvarande textur kvar från bearbetningsprocessen. De är ineffektiva på borstad aluminium. Polermedel fungera eftersom vätska eller pasta bär mikroskopiska bitar av slipmaterial som sakta jämna ut ytan av aluminium. Det finns en mängd olika polermedel tillgänglig som kommer att polera aluminium, allt från scratch remover till haze polish, och flera mellanliggande kvaliteter av polish i mellan. Använda polermedel är lika enkelt som att välja rätt förening och sedan gnugga det på bearbetad aluminium med en polering trasa.
Sandpapper Polering
Sandpapper

är en form av polering media som är användbart om bearbetad aluminium du arbetar med har en uttalad struktur till den. I allmänhet, sandpapper rankad på en större kornstorlek än 800 fungerar bra för polering bearbetad aluminium. Vid arbete med sandpapper, är det viktigt att komma ihåg att tillsätta vatten mellan aluminium och sandpapper fungerar som ett smörjmedel, effektivt öka den polerande förmåga av papperet. Om, till exempel, polera dig ett stycke aluminium med sandpapper upp till 3000-slippapper, helt enkelt stänka lite vatten på aluminium innan du fortsätter ökar grus på det papper du använder.

Lap Polering

bearbetad aluminium som skall poleras till en helt plan yta bör alltid vara knä polerad. Ett varv polermaskin är en maskin som använder mjuka slipmedel och polermedel för att uppnå en helt slät yta som inte är möjligt när handen polering bearbetad aluminium. Nackdelen med knä polering är som i allmänhet, kan endast en yta hos den bearbetade aluminiumdelen poleras vid en tidpunkt, då materialet måste vridas för att utföra polering på en annan sida. Lap polering är också mindre effektivt vid polering komplexa ytor och konkava ytor.
Media Blästring

Media sprängning att polera bearbetad aluminium tar vid där lap polering slutar. Även om denna form av polering är inte särskilt bra för polering plana ytor som är avsedda att ha en spegelblank yta, är det mycket bra för polering komplexa ytor och konkava ytor. För att media skitkul att polera aluminium, är det bäst att använda de minsta plast material du kan hitta. Glas och sand är för hårda och kommer faktiskt matt yta som du försöker polera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92360.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.