Hur man gör Fake snäckskal

Snäckor lägga inslag av havs-svepte inredning till ett väl inrett hem. De tjänar också som gulligt, tema stycken för smycken och andra skapelser hantverk. Men om du inte kan hitta prisvärda skal för ditt hantverk, måste du göra dem på egen hand. Att veta hur man gör snäckskal hemma innebär harts-casting, men detta hantverk ger dig möjlighet att skräddarsy vackra verk av havs-inspirerad konst. Saker du behöver
hartsgjutdel kit
plastmugg
Plast omrörning trollspö
Blandade hartspigment
Disponibel plastpipetter
Seashell plastformar
Visa fler instruktioner

1

Lägg 1 oz. från varje flaska i hartsgjutdel kit i en plastmugg. Hartsgjutdel kit kommer i paket om två olika flaskor. Dessa ingredienser måste tillsättas vid tiden för ditt projekt för att skapa akryl objekt. Dessa kit innehåller vardera en flaska klar gjuten epoxi och en flaska "katalysator", som används för att aktivera epoxin för inställning till en klar härdat tillstånd. Oftare än inte du måste köpa dem i paket om två, men ibland små flaskor med katalysator kan hittas i hantverk butiker individuellt.
2

Rör innehållet i plastmugg. Doppa en disponibel plast pipett till en flaska av pigment i en valfri färg. Kläm inte på uppsvällda änden av pipetten, eftersom bara doppa den i flytande pigment ger dig nog behövs för denna uppgift. Välj en sand eller gråa färgen för en naturlig snäcka look, eller en ljus färg för något nyckfullt. Addera 3

Pressa en droppe av pigment i kopp blandat harts från pipetten. Vätskan är lättare än hartset så att den inte kommer att blanda. Använd den disponibla omrörning staven att röra en gång i en motsols. Detta skapar en enda virvel av färg i hartset.
4

Dumpa massan till en snäcka-formad plast eller silikon, mögel. Hartset är tyngre än pigmentet, så att det fortfarande inte kommer att störa designen när den hälles.
5

Placera formen åt sidan och låt den lufttorka under en timme. Pop falska snäcka ur formen för att avslöja din design. Den sida av objektet som var nedåt i formen blir blank och smidig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92351.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.