Så här redigerar du en Ariel Atom 3

Den Ariel Atom 3 är en av de snabbaste och mest prisvärda väg bilar i tillvaron. Drivs med en Honda motor, är Ariel Atom avskalad och fullständigt kompromisslös med minimal kaross och lätta material som används i hela. Eftersom Ariel Atom är byggd främst för hastighet och hantering, det finns lite, om något, som en entusiast kan göra för att förbättra det sätt på Ariel Atom kör. Ändra utseendet på Atom är dock ett område att bilen kan förbättras avsevärt. Saker du behöver
Pinstriping pensel
Pinstripe måla
Visa fler instruktioner
1

Tillämpa pinstripes runt huven av Ariel Atom. Detta är panelen ovanpå bil mellan de främre däck som är formad likt en kil. För att göra detta, gälla pinstriping färg på penseln, och sedan dra en linje med pinstriping färg som omsluter kanterna på panelen.
2

Hänvisning en bild av en pinstriped bil för idéer om hur man utforma en dekorativ surround för den främre huven emblem Ariel Atom 3. Detta kan innefatta en enkel cirkulär omger av emblemet samt en tribal eller traditionell flamma pinstripe mönster. Baktill på fordonet början
3

Pinstripe motorkåpan med toppen av luftintaget, omringa motorhuven på samma sätt som du omringade den främre huven. Detta kommer att matcha designen på baksidan av bilen på framsidan av bilen.
4

Ansök liknande pinstriping till den bakre emblem av Ariel Atom som du använde till fronten badging.

5

Pinstripe de fyra fendrar av Atom 3 på sina leder och följer kanterna med matchande mönster som liknar vad du använde för att dekorera bilens badging.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92350.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.