Hur man gör Pinstripe Flames

Pinstripe lågor kan tyckas enkelt att designa och tillämpa, men sanningen är att det krävs omfattande praxis, ett nästan maniskt öga för en perfekt kurva, och en känsla av design som gör att du ser vad du vill innan Du har även tillämpat den vid fordonet. För en nybörjare, är det bästa sättet att gå vidare genom att använda vinyl pinstriping band, snarare än striping färg och en pensel. Detta gör att du kan koncentrera dig på själva utformningen av flammönstret snarare än oroa om du har bara suddig färgen du borstat på med handen du inte uppmärksamma. Saker du behöver
Wax Vinyl penna
pinstriping tejp
Tvättsprit
ren trasa
Visa fler instruktioner
1

Rengör ytan på fordonet där kritstreck lågorna att tillämpas med tvättsprit och rena trasor.
2

Skiss ut lågan design som du kommer att tillämpa till ytan med hjälp av vax penna. Tryck inte hårt, men eftersom du bara vill ha en liten mängd vax för att stanna kvar på ytan. Om du har svårt att avgöra hur du vill lågorna för att titta, titta på tidningar eller böcker som är specialiserade på hot rods för inspiration.
3

Applicera vinyl kritstreck över toppen av vaxet penna markeringar. Använd en enradig pinstripe snarare än en dubbel-line rand. Att tillämpa rand, ta bort papperet från stripen, och tryck sedan på den färgade linjen stadigt mot vaxet penna märkning. När remsan fäster ordentligt och lågan designen läggs ut, dra av klar plast som täcker från toppen av vinyl kritstreck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92348.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.