Hur koppla in en Drag S10

Att få en dragracing bil till "koppla upp", eller få grepp för snabbast möjliga hål skott, är aldrig lätt, men en S-10, med sin låga vikt, kommer att ha en enorm problem att få dragkraft. Detta är anledningen till dragracing fordon sätts upp som de är, med breda, feta däck som har sidoväggar som spänne något under lanseringen. Tanken är att få så mycket dragkraft på marken som möjligt. Instruktioner
1

Drive till startlinjen för dragrace. Innan du faktiskt komma till startlinjen, kommer du att märka våta fläckar i byggområdet. Dra igenom dessa våta fläckar. Dessa är bara nödvändigt om du kör drag-slicks på lastbilen. Om du kör street däck, gör de inte bra.
2

Stanna trucken på startlinjen. Här har du möjlighet att värma upp dina drag slicks om din bil är så utrustad. Utför inte detta om du har street däck på lastbilen. Denna process kallas bromsa stort vridmoment fordonet. Håll bromspedalen med din vänstra fot och tryck på gaspedalen med höger. Detta kommer att orsaka de bakre däcken att bryta sig loss, och ett moln av rök bildas. Håll detta i fem till sju sekunder, ludd de varvtal för motorn på cirka 5.000 till 7.000, men låt inte lastbilens motor för att nå redline. Detta är för en S-10 med en automatisk växellåda. Addera 3

Tillbaka lastbilen fram till startlinjen. Däcken, nu värmts upp, är redo för loppet. Vänta på start ljus, och sedan gasa.
4

Dra till start ljus om din lastbil inte är utrustad med drag slicks utan att blöta däcken. Du måste helt enkelt fjäder på gasen vid grönt ljus på rätt nivå för att förhindra att däcken går fria. En 4.3L V-6 S-10 typiskt bryter dragkraft under hård acceleration vid 5.000 rpm, så när du punch gasen, föra varvtal denna höga, men inte högre tills trucken har börjat rulla. När flyttar, kan du trycka på gasen hela vägen till golvet, och S-10 kommer att ansluta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92347.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.