DIY: Electron Blue Pearl lack

Electron Blue Pearl är ett original-utrustning måla färg som används på flera Honda och Acura fordon. Som sådan, är den tillgänglig från olika färgtillverkare för målning ditt projekt bil eller utföra Bättringsfärg jobb på din befintliga bil målad i Electron Blue Pearl. Målning i Pearl billack är något annorlunda än målning med traditionella fordonsindustrin bas /klar, som pärlan måste läggas i rätt proportion till den blå basfärg. Detta görs bäst genom en professionell bil färg leverantör för att förhindra inkompatibla paneler på fordonet. Saker du behöver
HVLP sprutpistol
Paint Reducer
Air kompressor med luft linjer
Automotive klarlack
Klarlack härdare
Klarlack Reducer
Visa mer Instruktioner
1

Kontakta en professionell bil färghandel eller body shop för att blanda Electron Blue Pearl måla med pärlan flake blandning. Detta kan inte göras hemma eftersom det kräver extremt känslig mätutrustning. Du kommer att kunna blanda färgen reducering hemma. Köp tydlig top-coat samtidigt.
2

Blanda Electron Blue Pearl måla med sin reducering. Den blandning av reduceringar är en 1-till-1-förhållande, vilket innebär att du kommer att använda så mycket reducering som du använder Blue Pearl färg.
3

Häll färgblandningen i din HVLP färg pistol. Dra åt locket för att förhindra spill när du målar. Fäst luftledningen från kompressorn till kopplingen på basen av pistolen.
4

Applicera tre skikt av Electron Blue Pearl färg till den yta som skall målas. Den första beläggningen bör vara en lätt klibbiga beläggningen. Till exempel, tänk på detta skikt som ansöker hårspray --- du behöver inte mycket för att göra jobbet. Applicera det andra skiktet något tjockare, som om du spraya ett kokkärl med spray-på olja. Spraya sista lagret något tjockare än detta, men se till att inte tillämpa så mycket att färgen rinner. Vänta minst fem minuter för färgen torka mellan varje lager.
5

Rengör din HVLP sprutpistol. Blanda fordonsindustrin klara top-coat. Blandningsförhållandet är fyra delar klart till en del härdare och en del reducering. Häll blandningen i HVLP sprutpistol reservoar. Dra åt tanklocket för att förhindra spill.
6

Applicera klara top-coat till ytan i tre skikt efter väntar cirka 15 minuter för Electron Blue Pearl grundbeläggningskompositionen färgen torka. Detta kommer att bidra till att förhindra uppkomsten av "fiskögon" i klartext top-coat. Låt den klara top-coat att bota helt för 12 till 24 timmar innan du vidrör ytan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92345.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.