Roll Cage Fabrication Verktyg

Att bygga en bur från grunden, har du att ha rätt verktyg för att göra jobbet. Anledningen till detta är att vid en teknisk inspektion eller skyddsronder, inspektören eller spår tjänstemannen kommer att titta på störtbåge för att fastställa att det verkligen är säkert att använda. Om buren inte passerar kontrollen, kommer du inte att tillåtas på banan. Störtbåge tillverkning kräver bockning, kapning, borrning och svetsning, och kan inte åstadkommas utan dem. Svetsare

Svetsning verktyg används för att sammanfoga stolpar i bur tillsammans. Du kan använda metall inert gas (MIG), TIG (TIG), flux-core eller gassvetsning. Varje form av svetsning resulterar i samma slutprodukt, där skillnaden är i hur den slutliga produkten åstadkommes. MIG är det mest typiskt används och generellt billigaste typen av svetsning. TIG använder volfram som SVETSTILLSATSMATERIAL. Gassvetsning är processen med att använda facklor för att svetsa utan fördelen av el. Det mest använda svetsning typ för hem applikationer är flux-core svetsning, som har den skyddsgas suspenderad i fast form inom svetstråden.
Bandsågar

Metall bandsågar används för att skära rullen bar individuella bitar för att den nödvändiga längden. De producerar ett rakt snitt, vilket innebär att du måste använda en slang hack verktyg om du är med i slutet av en störtbåge röret till mittsektionen av annan störtbåge röret. De bandsågar som oftast används för skyddsbur tillverkning ställs in som hugga sågar. Till exempel, i stället för det rör som trycks mot ett fast blad är bladet monteras på en gångjärnsförsedd fixtur. Med röret fast på ett ställe, använder du ett handtag att dra ned bladet på röret, skär den. Addera ditt Tubing Notch Tool

Tubing hack verktyg är fixturer som använder en typisk borrmaskin och en hålsåg för att skära runda skåror i ändarna av slangen. Detta ger dig möjlighet att perfekt passa änden av ett rör tillsammans med den mellersta delen av ett andra rör för en svetsad mycket starkare och mer attraktiv anslutningspunkt. För att använda stativ, placerar du en hålsåg i chucken på en borrmaskin och sedan fästa den vid fixturen. Änden av röret är fastklämd på plats på armaturen och sedan borren sänks med hjälp av en hävarm för att skära in i änden av metallröret.
Tubing Benders

Tubing benders fungerar genom att applicera tryck till ett munstycke som är av samma storlek som röret som bockas. När tryck appliceras, tvingar dynan röret att böja. Dessa verktyg använder vanligtvis mätare du kan läsa medan du applicera tryck på den hydraulcylinder som gör det egentliga arbetet. Detta gör att du kan skapa den perfekta böjen i valfri storlek störtbåge stålstång. Vikten av att böja stängerna störtbåge snarare än att skära och svetsa dem är att runda strukturer är starkare än raka strukturer. Det är av denna anledning som du ser så många rullburar i racerbilar med runda kanter, snarare än rakt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92343.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.