Hur man bygger High-End Motorer för Mud Trucks

Bygga motorer speciellt för lera lastbilar kräver noggrann eftertanke och förberedelser, särskilt om du tänker bygga motorer för tävlingsbruk. Inte nog med att motorerna måste vara kraftfull, men de måste också vara strukturellt fast. Detta innebär att många, om inte alla, av de ursprungliga delarna av motorn måste bytas ut. Dessutom, om du tänker använda upphuggning motorer, vara särskilt försiktig i ditt val och inte köpa en sprucken eller på annat sätt skadat motorblocket. Saker du behöver
guider Motoridentifikation för varje tillverkare
Visa fler instruktioner
1

Välj motorer för styrkan i sina block och inre komponenter. I synnerhet är lastbilsmotorer byggs starkare än bilmotorer, även om de är samma gjutning. Eftersom motorerna är vanligtvis bort från fordonen när de skrotas, måste du kunna identifiera vilken bil motorn kom från. Gör detta med hjälp av en guide Motoridentifikation.
2

bort de elektroniska komponenterna från motorn, som lera lastbilar normalt använder förgasare. Detta innebär att du kan ta bort alla komponenter bränsleinsprutning såsom bränsle skenor och beståndet insugningsröret. Addera 3

Bolt på en ersättare förgasare, insugningsrör och distributören att slutföra bygget av en grundläggande mud truck motor. Att bygga en högpresterande motor, måste du riva ner hela motorn till den nakna blocket.
4

Har motorblocket bearbetas så att dess komprimering är något högre än lager. Om det behövs, har verkstaden åter ärm cylindrarna. Detta är nödvändigt på hög körsträcka motorer, men mindre så på nyare motorer. Detta arbete är inte möjligt för nybörjare utan tillgång till verkstad utrustning, så gården ut arbetet om det behövs.
5

Installera en strök vev i motorn. Till exempel kan en Chevrolet 350 motor klappas med en eftermarknad vev att förskjuta 383 cubic inches. Att göra detta kommer att avsevärt förbättra motoreffekten över lager samtidigt som motorns tillförlitlighet.
6

Installera högpresterande kolvar och stänger när du installerar veven, och sedan köpa och installera topplock som maximerar bränsleanvändningen av motorn. Medan cheferna är extremt dyra, en investering väl värt det för makten vunnits.
7

Montera insugningsröret, cylinder täcker huvud, förgasare och luftintag, om du har helt ombyggd motor. Slutligen, installera ett lämpligt maskinbearbetad kamaxel, en transmissionskåpan, högpresterande vattenpump, distributör, starter och nödvändiga remskivorna att fullfölja hela motorn bygga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92341.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.