Hur polska rostfritt stål till en # 8 Avsluta med Hand

En # 8 finish på rostfritt stål innebär att stålet är polerad till samma finish som ett glas mirrors. Detta kan åstadkommas med användning av en mängd olika sandpapper samt polermedel. Denna nivå på finishen används vanligtvis i säkerhets speglar och i industriella tillämpningar. Den kan användas som en ersättning för krom i dekorativa armaturer samt på fordon som har rostfria trim bitar. Saker du behöver
slipblock
1000-grit sandpapper
1500-grit sandpapper
2000-grit sandpapper
2500-grit sandpapper
3000-grit sandpapper
Bänk- monterade elektriska polerskiva
Rostfria polermedel stick
Orbital buffert med ull pad
Automotive polermedel
Haze-bort förening
Ren, luddfri duk
Show Mer Instruktioner
1

Applicera 1.000-grit sandpapper till sandning blocket, och sedan slipa ytan av rostfritt stål. Följ med 1500-grit sandpapper, sedan 2000-grit sandpapper. De lättare kvaliteter av sandpapper --- 2500 - och 3000-grit --- är mer känslig, så du behöver inte trycka så hårt på slipkloss när man använder dem. När du är klar med 3000-grit sandpapper, bör du kunna se suddiga reflektioner i stålet från några inches bort.
2

Slå på bänk polermaskin. Polera rostfritt stål med rostfritt stål polering förening, medan du är försiktig för att inte låta den del du är polering för att antingen fånga på Polerskivan eller bli överhettad. När du har slutfört detta steg, bör du kunna se en tydlig reflektion i rostfritt stål mellan 8 och 12 inches bort. Addera 3

Applicera fordonsindustrin polermedel till orbital buffertens ull pad. Applicera dynan till det rostfria stålet och polera ytan. Helst ska du värma upp den rostfria något med pad, men inte för mycket. Du bör kunna bekvämt hålla den delen i handen utan handskar. Detta steg gör att du kan se en reflektion i rostfritt stål som framgår av mellan 2 och 5 meter bort.
4

Applicera haze-remover förening till rostfritt stål. Använd en ren, luddfri trasa för att polera ytan av stålet för hand. Detta steg är det mest tidskrävande, men när du är klar, kommer det rostfria stålet har en något krom-liknande utseende, och du kommer att kunna se tydliga reflektioner i rostfritt stål från så långt bort som 10 meter.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92340.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.