Anpassade Idéer för Detailing en Mini Cooper

Mini Cooper har genomgått många förändringar sedan den första versionen av den berömda brittiska kompakt ut på gatorna i 1961. A 2001 redesign och nylansering blåst nytt liv i Mini, som nu tillverkas av BMW. För ägare av Mini Coopers söker anpassade beskriver idéer, ett antal olika alternativ finns tillgängliga. Magnetic Tillägg

Det enklaste sättet att skräddarsy din Mini är med magnetiska egenskaper som kan fästas och lossas helst. En mängd olika magnetiska alternativ existerar, såsom ett paket som innehåller magnetiska dekaler i Monte Carlo versionsnummer 37 race markeringar, inklusive motorhuven ränder och en magnetisk "37" dekal för varje dörr. Dessutom magnetiska motorhuv ränder finns även i en rad olika färger. Andra magnetiska exteriöra tillval inkluderar skyddande magnetiska sten-vakter som fäster panelerna framför bakhjulen och magnetiska dörr vakter för att förhindra repor på trånga parkeringsplatser situationer.
Bras och Covers

Bras och omfattar fordon är också ett populärt alternativ för att skydda huven på din Mini Cooper från skador från sten eller grus marker under körning. Bland dessa är det tätt åtsittande Colgan anpassade tvådelad behå, som är tillgänglig för både standard Mini Cooper och Mini Cooper "S"-modellen. Samma företag erbjuder också backspegelkåpor som är passande för att passa Mini speglar. Alla behåar och lock är tillverkade av ett syntetiskt-vinyl konstruerad för att tåla extrema varma och kalla temperaturer.
Exteriör Uppgraderingar

Exteriör anpassningsmöjligheter för Mini Coopers är många och varierande. Dessa inkluderar en kromad pollen air-luftintag grill, ett kit för att ersätta den vanliga krom grill med en mattsvart grill, olika typer av motorhuven skopor, rostfritt stål pollen bezel trim, en kromad bakre bagageluckan handtag lock, krom repeatrar side ( i antingen en flamma eller cross-hatch design), krom stötfångare täcka trim kit och en krom tanklock lock. Andra alternativ är en taklucka vindavvisare, spoilers tak och dörrhandtag i olika mönster, inklusive svart och vitt rutmönster, rött, vitt och blått Union Jack och en grå-skala Union Jack. Samma mönster finns även i sidospegel täcker.
Roof

En av de mest utmärkande sätt att anpassa en Mini Cooper är genom att lägga till bilder till sitt tak. Ett brett utbud av alternativ, till exempel en konstruktion som stavar ut "Mini" på olika färgade bakgrunder, den klassiskt svart och vitt rutmönster och variationer på "Heliport" symbol. En av de mest populära tak design är den klassiska Union Jack designen, men mönster som härrör från den amerikanska, kanadensiska och puertoricanska flaggor är också tillgängliga. Andra tak alternativ är mönster som bygger på de traditionella symbolerna för St Georges kors och Andreaskors. Dessutom har den "taket studion" på MiniUSA hemsida ett antal kreativa skräddarsydda konstruktioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92336.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.