Pinstripe Installation

Pinstripes kan lägga stil och anpassa din bil, oavsett om en bil, lastbil eller motorcykel. Du kan köpa kritstreck i olika linjemönster, grafik och färger för att passa din smak och klar för installation. Du behöver inte vara ett proffs för att pinstripe din bil: Välj pinstripe, installera det på några minuter med ett minimum av verktyg och din bil kommer att stå ut från mängden. Saker du behöver
Diskmedel
Rent vatten
pappershanddukar
Avfettaren
denaturerad alkohol
Pinstripe
enda kanter rakkniv Hjälp blade
från en assistent

Visa fler instruktioner
1

Använda några droppar vanlig diskmedel och vatten, tvätta ytan där du tänker installera den kritstreck. Detta tar bort buggar, jord och andra små föroreningar som fastnar på ytan på din bil. Torka rent ytan med jämna hushållspapper.
2

Spray avfettningsmedel på en ren pappershandduk och torka av ytan där du tänker installera kritstreck. Detta avlägsnar fett, vax och olja, ger kritstreck att vidhäfta till ytan och förbättrar dess livslängd. Applicera avfettningsmedel till små delar av ytan och torka av ytan torr med rena pappershanddukar. Addera 3

Upprepa steg två, denna gång med denaturerad alkohol. Detta är det sista steget för att förbereda ytan för kritstreck.
4

Besluta om start-och slutpunkt för din bil där kritstreck kommer att vara placerad. Leta rätt på programmet punkter, som är två till tre inches bortom din start-och slutpunkt. Klipp din kritstreck till denna längd.
5

Ta bort skyddsfilmen film från den klibbiga ytan av kritstreck. Har en assistent håller ena änden av kritstreck stadigt mot din utgångspunkt appliceringspunkt.
6

Stretch din kritstreck över till sinande ansökan punkten och håll den cirka två inches från ytan. Detta gör att du kan avgöra om den slutliga placeringen av kritstreck. Justera kritstreck genom att flytta uppåt eller nedåt.
7

Twist Pinstripe 90 grader så den klibbiga ytan på kritstreck är i rät vinkel mot monteringsytan. Sänk kritstreck mot ytan av fordonet för att kontrollera att det är i rätt läge.
8

Vrid loss det kritstreck och tryck försiktigt i slutet av kritstreck till den sinande ansökan punkten. Be din assistent att försiktigt trycka den andra änden av kritstreck till utgångspunkten ansökan punkten. Steg tillbaka och titta på placeringen av kritstreck på ditt fordon. Om du behöver göra en justering, har din assistent hålla henne slut på startlinjen ansökan punkten när du lyfter och flytta rand. Längs ytan på den pinstripe
9

Slide tummen, tillämpa slät, normalt tryck för att säkerställa de kritstreck håller hårt på ytan av fordonet.
10

Skär start-och slutpunkt i kritstreck till önskad längd med hjälp av en enda kanter rakblad. Om kritstreck sträcker sig från kroppen av fordonet över skärlinjerna av dörrarna, skär kritstreck ungefär 1/16 av en tum av kanterna av dörrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92335.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.