Hur du anpassar din egen G6

Innan Pontiac G6 avbröts, var det som erbjuds i tre olika smaker. För förare som söker en sportig bil, var det två-dörrars coupé och cabriolet tillgängliga. För förare som behövde utrymme att vicka ett par platser ungdom bil i ryggen, var en fyrdörrars version erbjuds. Även om det är en något begränsat utbud av eftermarknaden delar att välja mellan när du ändrar din Pontiac G6, de mest märkbara förändringar såsom anpassade hjul och en prestanda luftintag finns fortfarande tillgängliga. Saker du behöver
Aftermarket anpassade hjul
Performance luftintag
Automotive sprayfärg
Gray scuffing pad
Wax och fett remover
avvisare Fönster
Visa mer instruktioner
1

Installera anpassade eftermarknaden hjul och däck på G6. Den största rekommenderade hjulstorlek på G6 är en 8,5-tums bred med 19-tums lång hjulet. Du kanske kan installera 20-tums hjul på bilen, men detta skulle allvarligt äventyra bilens körkänsla. De bästa däck av att använda med dessa hjul är 225/40-19. Använda hjul denna storlek hindrar däcket från att gnugga i hjulhuset.
2

Installera en prestation kallt luftintaget på motorn i bilen i stället för dess lager luft box och inloppsslang. Eftermarknad intag installerar snabbt och enkelt på G6 genom att skruva av klämringskoppling du hittar som fäster slangen lager luft till förarsidan av motorn. Luftslangen vägar runt framsidan av motorn, och luften anslutningslådan i sig själv är på passagerarsidan av motorn. Den kalla luften intag ersätter all denna enhet.
3

bort och måla några av de inre plastbitar från bilen genom att bända upp dem med en skruvmejsel. Välj en färg som antingen matchar färgen yttre karossen eller ger en kontrast till det inre färg. Före appliceringen delen, rengör den med vax och fett remover och sedan putsa med en grå bil instegsskydd pad för att ge färgen en bättre yta för att hålla sig till. Några av de delar som du kan utföra denna modifiering för att inkludera trim dörrhandtag, mittkonsol, radio surround och klimatet ventiler kontroll. Vissa av dessa delar innehåller krom, så var försiktig när du tar bort dem för att inte skada plasten krom.
4

installationsfönstret vent vindavvisare på utsidan av bilen. Dessa är mycket användbara, särskilt i varma klimat. De tillåter dig att hålla ditt fönster delvis rullade ner för att hålla bilen värms upp för mycket inuti. Fönster ventiler installeras med dubbelhäftande skum tejp. Allt du behöver göra är att rengöra fönsterkarmen i bilen med den medföljande tuss, skala backade bort tejpen, och tryck sedan på fönstret vent på fönsterkarmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92332.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.