Hur vill ändra en Austin A40

The Austin A40 faktiskt består av elva olika brittiska bilar byggda mellan 1947 och 1967. A40 moniker hänvisar till fordonets motoreffekt i hästkrafter. Bilarna i lineupen var liten och lätt, perfekt för att gå igenom stadens vägar. De A40s hade karossutformningar som varierade från två-och fyrdörrars bilar till lastbilar och skåpbilar. Ändra dessa bilar är en övning i tålamod, eftersom inte bara anpassad bolt-on delar, men även delar restaurering är lite svårt att hitta. Saker du behöver
Trä kornig ratt
Automotive sprayfärg
Läder skålade säten
Skräddarsydd mattor
Skruvmejslar
Maskeringstejp
Maskering Vaxpapper Mössor och fettborttagningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Ta av hjulet lager styrning och ersätta den med en eftermarknad trä-kantade ratt. Austins använde liknande rattar och axlar styrande till Austin Minis samma år, kommer så anpassade rattar som passar Minis passar oftast A40s, med endast smärre ändringar. För att ändra ratten, bända upp hornet knappen med en skruvmejsel och lossa bulten under den. Ratten kommer då lyft. Installera den nya ratten på sin plats.
2

Installera anpassad färg på din A40. Använd din fantasi för att skapa en intressant accent på sidan av bilen, t.ex. ett kritstreck eller lågor. Maskera din design med maskeringstejp, rengör ytan med vax och fett remover och sedan putsa området där du ska måla med en grå bil instegsskydd pad. Dessa bilar är små nog i de flesta fall, som du enkelt kan måla små grafiska mönster med sprayfärg du hitta i bildelar butiker. Använd enstegs färg för enkel sprutning och rengöring.
3

Byt lager bänk eller soffsäte i din A40 med en eftermarknad sits. Återigen, kan du finna det bäst att se till Austin Mini för inspiration. Säten byggda specifikt för Mini kommer att arbeta för A40, vanligen med minimal modifiering. Ta bort de gamla sätena genom unbolting dem från golvet och installera de nya platserna på den befintliga golv bultarna.
4

Installera mattor i Austin A40s som inte ursprungligen försedda med det. Framför allt kommer du att finna att det Austin lastbilar och skåpbilar inte kan ha kommit utrustade med mattor. Vissa företag producerar fortfarande byta mattor som kommer att arbeta för Austin sedaner och kupéer, men du kan behöva kontakta en professionell tapetserare att ha matta installerat, särskilt på de mer ovanliga fordon för vilka det finns lite eftermarknaden.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92331.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.