Hur Tuck & Roll Klädsel

Tuck and roll klädsel är en klädsel metod som först användes på vagnar. Metoden används nu för att skräddarsy kort och återställa antika vagnar och bilar. De visuella egenskaperna hos denna metod är valsar separerade med vertikala, horisontella eller diagonala kanaler. De material som används för denna klädsel metoden har förändrats under åren på grund av tillgång och förändringar i materialets prestanda. Saker du behöver
Måttband
Versare
tyg markör
Vinyl
Scissors
1-tums tjock skum
X-Acto kniv
symaskin
Knapp tråd
silikonspray
Visa fler instruktioner
1

Mät området som ska kläs. Mät upp en bit av versare att matcha klädseln området och klipp ut. Detta kommer att användas som underlag.
2

Mark 3-tums sektioner över längden av stommen med ett måttband och tyg markör. Räkna sektionerna.
3

Mät och kapa en bit av skum med en X-Acto kniv för varje avsnitt du markerade. De skumbitar bör vara 3 inches bred och 1 tum kortare än höjden av skyddsarket. Bevel ändarna av skumbitama.
4

Mät och kapa en bit av vinyl som är något större än den uppbackning. Markera fyra 1/2-tums sektioner över längden på vinyl med ett måttband och tyg markör. Markeringarna ska vara på den tråkiga sidan av vinyl. Lay vinyl bit ovanpå underlaget så den blanka sidan uppåt.
5

Trä symaskinen med knapp tråden. Sy det första markerade området på högra kanten av vinyl till det första markerade området på den högra kanten av stommen.
6

Stryk ett tunt lager en bit skum med silikonspray. Lay skummet mellan underlaget och vinyl mot sömmen skapade i Steg 5. Center skummet så lika mängder av stöd kan ses på toppen och botten. Håll uppbackning platt och jämna ut vinyl över toppen och kanterna av skummet. Sy undersida och vinyl tillsammans längs nästa markerade linjen.
7

Upprepa processen för att fastställa skummet och vinyl och säkra dem tills allt skum har använts och vinyl är fäst längs sista avsnittet raden.
8

Sy stöd till vinylen på toppen och botten. Släta ut vinyl längs avfasade kanter i varje sektion medan du syr. Klipp bort överflödigt vinyl och uppbackning med en sax.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92330.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.