Hur man bygger en egen modifierad bil

Många hobbyister bygga sina modifierade bilar och lastbilar under loppet av år, snarare än allt på en gång. Detta beror på kostnaden för sådana projekt. Du behöver inte vara en professionell Customizer att bygga en iögonfallande modifierad bil, dock. Du kan oftast väsentligt ändra utseendet på din bil genom att helt enkelt lägga till några bolt-on delar såsom anpassade hjul, krom eller målad trim och säte täcker. Saker du behöver
Aftermarket hjul och däck
Automotive sprayfärg
egna utrustat sätesklädslar
Uppgraderad stereo
Visa fler instruktioner
1

Köpa fälgar och däck till bilen för att byta lager hjulen. Välj ett något större hjulstorlek för att hänga med den nuvarande trenden att lägga större hjul till din bil. Notera dock att man kan tala betydligt större hjul, såsom de tre inches eller mer i diameter större än beståndet hjulen, pose hantera problem med bilen. I vissa fall kan en iögonfallande uppsättning hjul vara allt du behöver för att ställa bilen bortsett från de andra på vägen.
2

Leta delarna i det inre av bilen som kan vara målade och skulle se bättre ut om de var. Dessa kan omfatta hårdplast eller metallkomponenter. Att måla dem, måste de tas bort från insidan av bilen, rengöras grundligt med vax och fett remover, och sedan spraya målas med fordonsindustrin bättringsfärg. Välj en färg som koordinerar med den yttre färgen på bilen. Om, till exempel, är din inredning grått och utsidan är mörkblå, måla hårda plastbitar mörkblå att matcha. Undvik att använda kontrasterande färger, dock.
3

installera anpassade säte täcker över beståndet föraren och passagerarstolen i fordonet. Klädslar kan vara läder eller ibland ens neopren, beroende på den personliga stilen hos föraren. Istället för att ha en egen inre installerat, omfattar dessa sitsen helt enkelt glida eller ibland zip på plats. Välj en tvåtons-färgschema för dina platser där en färg närmast motsvarar den yttre färgen på fordonet, medan den andra färgen matchar interiören i något avseende. Om du inte gillar utseendet av stolsöverdrag, överväga att installera sportstolar hink i bilen för att helt förändra det inre utseende.
4

Installera en anpassad stereo i bilen eller få ett installerat av en professionell. Medan en pekskärm bildskärm kan vara dyrt, det är också populärt i bilindustrin underhållning just nu. Kombinera en huvudenhet som denna med uppgraderade högtalare, en subwoofer och en förstärkare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92329.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.