Hur man tar bort Steel Svetsar

En av de anpassningar som verkligen sätter din egen bil sönder är att ta bort svetsarna från ramen. Även om inte alla kommer att se eller uppskatta det arbete ni har gjort, är det i många fall den enda detalj som kommer att lägga extra poäng till din egen fordonets poäng vid bedömningen bordet. Borttagning svetsarna är en relativt enkel procedur, men det kan vara farligt. En viktig sak att tänka på är att du kommer att vilja hålla svetsen området coolt. Om det blir tillräckligt varmt för att vända ljust orange eller röd, så har du tagit bort det humöret från metallen kring svetsen, försvaga det. Saker du behöver
Electric die grinder
Slipskiva
Visa fler instruktioner
1

Sätt slipskivan axeln i die grinder och anslut sedan die grinder i vägguttaget.
2

Slå på die grinder och tryck slipskivan mot svetsen du vill ha bort.
3

Flytta slipskivan över ytan av svetsen, titta noga beträffande svetsen börjar växa för varmt. Om den gör det, inte släcka det inte med vatten. Låt det svalna av sig själv för en stund innan du fortsätter. släckning kommer att temperera svetsen hårdare än den omgivande stålet, vilket är lika illa som att ta bort rätt humör från stålet.
4

Titta svetsen och omgivande stålet. När svetsen har malts platt, kommer du att börja se virvlar runt i den omgivande metallen från slipskivan. När du ser detta, sluta mala svetsen. Det är nu smidig nog att målas, dölja bevisen för svetsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92326.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.