Hur Wire en husbil till en bil

När du har handlas i din inteckning för en husbil och är redo att se landet, kommer du vill ta bilen med dig, trots allt, när du " ve ned på dina barn och behöver för att springa ärenden, vill du inte att dra husbil överallt. Tack vare den enkla att använda kabelsatser, kan du ansluta de elektriska systemen i din husbil och en bil för att uppfylla reglerna i den vägen. Saker du behöver
Kabelsats
Circuit testare
Visa fler instruktioner
1

Tillträde ledningar ut från husbilen. Platsen för detta kan variera något från tillverkare till tillverkare, så kolla din instruktionsbok eller ha säljare visar dig när du köper hem.
2

Bestäm vilken tråd styr vilka funktioner i husbilen . Funktioner inkluderar bakljus, bromsljus, blinkers och marken avkastning. Detta kommer att variera kraftigt från tillverkaren. Anslut de utgående ledningarna i din krets testare, en efter en, och ha en hjälpare sväng på de elektriska funktionerna. När du har räknat ut vilken funktion går med vilken tråd, kan du ansluta kablarna till rätt inläggen på kabelsats.
3

Anslut den andra änden av ledningar kit till din bil. Det enklaste sättet att göra detta är att köpa ett bakljus kabelsats som är fristående och installera lampor inuti ljuset facken (se Resurser). Trådarna går faktiskt under bilen, koppla bakljus till ett uttag som går på grillen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92323.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.