Svenska Bil >> bilentusiaster >> begreppet fordon >> Content

Hur man utformar en Audi

Utformningen av Audi-modeller har förändrats både drastiskt och på ett subtilt sätt över sin produktion år. Designa din egen Audi konceptbilen kan göras genom att dra ut den, skapa en digital version, eller gjutning en lera modell. I vilken grad man uppfyller Audi normer för utformning är helt upp till dig. Vissa Audi-modeller, till exempel A4, har behållit vissa egenskaper princip design, fyra dörrar och medelstora i detta fall, mellan alla generationer av produktionen. Saker du behöver
Blyertspennset
skissblock Review, 3D-modellering programvara Clay blocket
Straight razor
Visa fler instruktioner
1

Rita en skiss av din Audis design på papper med hjälp av en uppsättning pennor. Utkast över bilens front och bakparti, liksom sin sida, och minst en vinklad perspektiv. Märk dimensioner bilens kropp efter att du har utarbetat de olika vyerna. Detta kommer att leda skapandet av en digital modell samt en lera modell, vilket ger den bästa perspektiv i din konceptdesign.
2

Skapa en digital modell av din Audi Design med utarbetandet och modellering programvara såsom som Adobe Photoshop, Autodesk, och Bryce. Dessa program ger dig möjlighet att skapa digitala modeller av din design. Du kan mata in dimensionerna för bilen och manipulera karosseridelar, samt Vinkel på digitala modellen. Du kan replikera handen skisser du skapade i steg 1 eller du kan försöka att skapa en digital 3D-modell som är baserad bort av handen skisser.
3

nagga på ett block av lera med en rak rakblad. Skär bort på blocket av lera tills du har möjlighet att utnyttja bilens primära designen linjer. Som konturerna av designkoncept kommer ut ur leran, skär bort överbliven bitar av lera och använda dina händer för att manipulera leran som behövs för att skapa vinklar och intryck i formen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-vehicles/91603.html

Previous:
Next:

begreppet fordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.