Svenska Bil >> bilentusiaster >> begreppet fordon >> Content

Valve Angle Skärverktyg

En ventil vinkel skärande verktyg används för säten maskin ventil. Den har ett drivsystem som tillhandahåller rotationsrörelse såväl som vertikal rörelse för ett bearbetningshuvud som styrs av en systemstyrenhet. Bearbetningen Huvudet består av ett drev feed-drivenheten och en universell skärblad. Drevet FODERKONTROLLER en skärande radie som maskinbearbetningshuvudet roterar. Verktyget använder en djupmätare för att fastställa avståndet mellan ett ventilsäte och verktyget-skärbladet. Den djupmätare är elektriskt ansluten till ett datoriserat system kontroll. Ventil Angle skärverktyg Funktioner

En ventil vinkel skärverktyg har en mängd praktiska funktioner. De inkluderar rundgång, mångsidig och rollover fixtur. Den har också en multi vinkel flexibilitet sittplatser skärning och är lätt i vikt. Den har justerbar hastighet spindel och flexibla kantiga kapacitet tilt. Dessa funktioner, tillsammans med ett datoriserat system för kontroll, gör det lätt att använda verktyget.
Mångsidig Rollover Fixtur

En ventil vinkel skärande verktyg har en snabb lastning kapacitet med enkel tillgång till alla sidor av ett arbetsstycke. Den har en micro justerbart funktionen via datoriserat styrsystem som ger en 360-graders rollover fixtur. Detta gör det möjligt att skära ut fina vinklar.
Multi-Angle Seat Cutting

En ventil verktyg vinkel kapning kan skära igenom olika material med hjälp av en programmerbart styrsystem. Detta ger precision i vinkel-sits kapning. En finkornig hårdmetallsäte skärning används för enkel precision. Detta underlättar skära genom enstaka vinklar, flera vinklar, kurvor och former radie.
Flexibel Kantiga Tilt

En ventil vinkel skärverktyg har en flexibel vinkel lutning. Den innehåller ett datoriserat spindel som lutas upp till 15 grader från det vertikala böjelser på antingen ändar. Detta ger enkel anpassning till alla huvuden ventilcylinder och styckning av varje säte till exakta mätningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-vehicles/91598.html

Previous:
Next:

begreppet fordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.