Svenska Bil >> bilentusiaster >> begreppet fordon >> Content

Hur Tune Audi

Med sina Teutonic utseende, high-end europeisk teknik och gedigen byggkvalitet, Audi är rättmätigt populära bilar när det gäller stämningen folkmassan. Det finns en stor eftermarknad som vänder sig till Audi entusiaster där du kan få nästan vad som helst du kan tänka dig för din favorit Audi, oavsett om det är en 1990 Coupe Quattro eller den senaste TT Coupé. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Förbättra fjädring . En fråga med många Audis i lager formulär är suspensioner som är på den mjuka sidan, vilket i kombination med den betydande vikt att de måste bära, ibland resulterar i mindre än stellar hantering. Installera en uppsättning styvare sänkningsfjädrar och stötar prestanda är ett stort steg i rätt riktning. Eibach är en bra källa för Audi sänkningsfjädrar. Du kan också byta lager bussningar gummiupphängning för eurethane bussningar som flex mindre vid kurvtagning.
2

Installera större hjul och däck. Om det finns en sak som nästan alla Audi nytta, det är tillsatsen av större hjul och däck, vilket kommer att förbättra utseendet och prestanda. Du kan antingen köpa dem från ett företag som Tire Rack eller om du har en modell som ett A4 kan du enkelt installera de större hjulen som kommer på högpresterande Audi gillar S6 och S4. Dessa kommer att behålla den distinkta Audi look men kommer att erbjuda en större diameter och bredd. Större hjul gör att du kan installera bredare, lägre profil däck som förbättrar greppet och lyhördhet.
3

modifiera motorn för mer effekt. Alla Audis kan producera mer kraft med en kall luftintaget, vilket ger extra kall, tät luft till motorn. En annan populär uppgraderingen är en mer lättflytande avgaserna, vilket befrämjar luftflödet och lägger hästkrafter. På den elektroniska slutet av saker en prestanda datachip (för äldre Audi) eller en omprogrammerad ECU (på nya Audi) är ett annat måste-do i strävan efter mer makt. På Audis som är turboladdade, det finns en hel del utrymme för stora hästkrafter vinster. Börja med en omprogrammerad ECU, vilket kommer att öka mängden uppsving som den turbon ger, och sedan flytta upp till en större turbo (eller turbos Om det är en Audi med dubbla turbos), en prestation intercooler och diverse uppgraderingar som större bränslespridare. Alla dessa delar är tillgängliga från företag som ECS Tuning.
4

Byt lager (och tung) säten med lättare skopor från ett företag som Recaro. Dessa ser bra ut och ger det ökad stärka som du behöver med din bättre hantering och snabbare Audi. På andra håll i inlandet kan du lägga till en knopp legering skift, MOMO ratt, pedaler alu och anpassade floormats.
5

Uppgradera utsidan. De flesta Audi ägare som trimmar sina bilar följer "mindre är mer" väg när det gäller att ändra utseende på sina bilar, eftersom de ser bra ut som de kom från fabriken. Här kan du uppgradera blinkers med klart eller rökfärgat (mörk) linser för en trimmad look. Det finns även rökt svans ljus linser som ser bra ut. På framsidan av bilen, är en tysk registreringsskylt ett bra sätt att hylla den Audis rötter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-vehicles/91588.html

Previous:
Next:

begreppet fordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.