Svenska Bil >> bilentusiaster >> begreppet fordon >> Content

Hur man designar en bil för Fun

Bil designers har ett kreativt jobb. Du också kan få kreativa när det gäller att utforma en fantasi bil. Vad är bäst när du väljer att skapa en design är hur orealistiskt det kan vara. Sätt i varje dröm du någonsin haft när du designar en bil för skojs skull. Oroa dig inte om det är en bil som faktiskt skulle kunna byggas eller om tekniken är avancerad nog för att få det att fungera. Instruktioner
1

Rita konturerna av din bil. Konturen bör bestå av de yttre kanterna av bilen. Tänk på hur du vill ha en bil att se ut och vilka slags former är tilltalande för dig. Du kanske vill ha en bil med många kurvor, eller din smak kan köra mer mot ett strömlinjeformat fordon eller en boxier stil. Din bil kan även ha löstagbara vingar, om du vill att det ska tjäna ett dubbelt syfte.
2

Lägg dörrar, fönster och hjul till konturerna av din bil. Eftersom detta är en konceptbil, kan du lämna någon av de objekt ut som du vill. Kanske din bil inte kommer att ha dörrar, eller kanske det kommer att flyta på luft så att det inte behöver däck. Flytta fönster och dörrar runt på din bil tills du är nöjd med sin placering.
3

Infoga detaljer i bilen som en ratt eller bilstolar. Lägg detaljer till hjulen om du vill att de ska se ut som de var specialtillverkat, eller du kanske föredrar att lämna dem och fokusera på att lägga en spoiler eller huvprydnadar. Skuggar bilsäten för att ge intryck av tyg.
4

Design en bil för skojs skull genom att måla den med valfri färg och på något sätt du vill. Använd din penna att skugga i bilen. Du kan också välja att använda dina färgpennor och markörer för att skapa en ny färg för din bil. Din bil behöver inte vara en färg, heller. Måla upp en färg och botten en annan. Fade en färg till en annan för en mer kantig känsla. Eftersom detta är din dröm, kan du även skapa en bil som ändrar färg med en knapptryckning.
5

skissar grafik på din bil design. Grafik kan förbättra bilen du har gjort genom att framhäva dess form, eller att de kan bidra till att förvandla en vanlig bil till en haj eller en väggmålning av din favorit-stad. Använd grafik för att designa en bil som är personligt för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-vehicles/91582.html

Previous:
Next:

begreppet fordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.