Svenska Bil >> bilentusiaster >> begreppet fordon >> Content

Hur Konvertera din cykel till en moped

Gör din 26 "cykel (Thats suttit i garaget), motordrivna. En av mina arbetskamrater bad mig att hjälpa honom med det här projektet. Med dessa upprörande gaspriserna, är det dags för vi allmänheten att börja byta till alternativa transportmedel. Detta är verkligen värt priset. Saker du behöver
grundläggande verktyg
skruvmejslar, skiftnycklar, hylsor, hammare, punsch, etc. sälja Grease, olja
gummislang Review, en längtan efter att gå.

Visa fler instruktioner
1 p Det finns en hel del information om denna uppgift, så jag kommer att ge dig mesta grunderna här och kommer att länka dig till mer definitiv sites.There 's 2 storlekar motorn att välja från. 40cc, ($ 179,00) och 80cc ($ 179,95) de är på rea just nu. (När den här artikeln skrevs)
2

Dessa motorer är Encylindrig, luftkyld, 2-stroke. Du blandar olja och gas mycket som ogräs eaters bränsle. När du får ditt kit, se till att din cykel har tillräckligt med utrymme att sitta motorn på ramen. Från sadelröret, behöver du 14 "-15" och 5 "för bredden. Dessa gasmotorer tar mer plats än den elektriska, eller batteridrivna sådana.
3

När du får ditt kit, öppna, och lägga ut alla delar så att de inte går vilse. Du kan börja med något enkelt som att installera bensintanken. Du måste installera petcock på tanken, och choke och förgasaren är ganska självförklarande. Var noga med att sätta förgasaren i rätt läge. Tanken och gas radmatning nedåt i carb.
4

När du ansluter din motor till ramen, Glöm inte att sätta gummit i områden mellan de flesta av delarna. Se till att du får det bra och tight. Gummit skyddar din cykel, och hjälpa till med en del av vibrationen.
5

Du installerar gas, koppling och döda switch, (allt kommer tillsammans) till styret. Ledningarna är väldigt lätt också, det finns 2 trådar du ansluter, de är färgkodade, matcha dig bara dem.
6 p Det finns bara ett sätt att sätta drevet på. Jag hittade kedjan att vara den svåraste. Eftersom du måste hitta huvudlänken och slå igenom, du kan ta det någonstans att svetsa det om du har en hård tid. Ljuddämparen blir riktigt riktigt varm, så se till att den är ur vägen.
7

När du får allt alla tillsammans, du får på din cykel, börja trampa, pop kopplingen och Ta Da. Du har en motoriserad cykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-vehicles/91581.html

Previous: No
Next:

begreppet fordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.