Svenska Bil >> bilentusiaster >> konceptbilar >> Content

Hur man bygger ett Body Prototype bil av Foam Board

föregår tillverkningen av en prototyp bil, kommer designers ofta konstruera en modell av begreppet bilens design med skum och skum ombord. Detta ger dem möjlighet att arbeta med en förminskad version av bilen och enkelt justera aspekter av designen. Bygga din egen prototyp karossen med skum ombord kan hjälpa dig ta fysisk form till din design idéer och inspiration. Saker du behöver
rak rakblad
skum ombord
Pencil ruler
Rubber cement
Visa fler instruktioner
1

Skriv ut en kopia av konstruktions-planer för din prototyp bil. Dessa kan vara korniga mönster som utarbetats med hjälp av en specialiserad programvara eller enkla specs design som du har monterat på egen hand. Du kommer att använda design specifikationer för att styra skapandet av skum ombord prototypen.
2

Bestäm omfattningen och storleken på modellen karossen som du vill bygga. Du kan dela upp de verkliga föreslagna dimensioner bilen genom ett tal, t.ex. 24, för att få måtten för en 1:24 skala modell. Skriv ner dessa nedskalade mätningar som du kommer att behöva dem i de kommande stegen.
3

Använda linjal och penna, redogöra för de olika karossdelar som du behöver på ett plant stycke skum ombord. Använd de nedskalade dimensioner för att definiera storlekar av varje skum ombord karosspanel.
4

Skär karossdelar ur skum ombord genom att köra rakblad runt de beskrivna kanterna som du märkt med ditt blyertspenna i föregående steg. Ställ varje organ panel åt sidan och märk den, om du känner behov, när du arbetar igenom bit skum ombord.
5

Konstruera kroppen prototyp bil av skum ombord genom att samla de olika bitarna, använder den ursprungliga designen skiss för att guida dig, och säkra dem tillsammans med lätta strykningar gummi cement. Börja bygga kroppen modell bil med de största bitarna, såsom tak, och arbeta dig ner till den punkt där du kan integrera mindre och mer detaljerad design aspekter i prototypen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-cars/91574.html

Previous:
Next:

konceptbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.