Svenska Bil >> bilentusiaster >> konceptbilar >> Content

International Scout Identification

Sport Utility Vehicles (SUV ) skryt fyrhjulsdrift och andra bekvämligheter har blivit vardagsmat på amerikanska vägar och stigar . Men vad fordon påverkade dessa relativa nykomlingar ? En av dessa influenser bara kan vara den internationella Scout . Identifiering

International Scout avser en truck /jeep modell producerad av International Harvester . Det är därför , oftare än inte , kommer du att se den fullständiga termen , International Harvester Scout . Scouten var en av de första fyrhjulsdrivna fordon som införts till den amerikanska marknaden .
Historia

Motiv för Harvester Scout började i slutet av 1950-talet , en tid när det enda jämförbara fordonet var militär stil jeep . Den första modellen släpptes 1960 med en omdesignad Scout anländer 1965 . Året 1971 såg utseendet på Scout II . Formellt produktion av International Harvester Scout upphörde 1980 .
Funktioner och fakta

Scout kännetecknas av en tämligen hård konstruktion byggd av en metallplåt kropp . Marknadsförs som en pickup samt en utility vehicle , vissa hävdar att Scout var en princip föregångare för spridning av stadsjeepar som följde på 1980-talet och framåt . Under år av produktion , rullade drygt 500.000 scouter från monteringslinjer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-cars/91567.html

Previous:
Next:

konceptbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.