Svenska Bil >> bilentusiaster >> konceptbilar >> Content

Tekniska specifikationer för en 2008 Ford Taurus X

Den ursprungliga Ford Taurus släpptes 1986 som en familj sedan. Genom åren har Ford gjort stora revideringar av fordonet, och år 2007 presenterade Ford Taurus X som en modell för 2008. Ford Taurus X gjordes för att ersätta Ford Freestyle, och 2008 Taurus X släpptes som en crossover Sport Utility Vehicle. Den sista Ford Taurus släpptes 2009, då Ford valde att avbryta modellen i sin 2010 laguppställningen. Trim och funktioner

Ford släppte 2008 Taurus X i tre utföranden: SEL, Eddie Bauer och den begränsade upplagan. Alla modeller är delning mellan en sedan och en SUV, vilket gör det till ett medelstort familjeföretag fordon. Grundläggande inredning har en kapacitet på sex passagerare. En split-bänk typ sätet är tillgängliga för installation på sin andra raden, vilket gör att bilen att rymma sju passagerare.

Basen trim SEL levereras som standard med automatisk strålkastare, en duo-tone exteriör design, luftkonditionering, ljudsystem med CD-kapacitet, en el-manövrerad förarstol, en läderklädd ratt med ljud kontroller, tillbehör makt och 17-tums aluminiumfälgar. För Eddie Bauer trim ytterligare funktioner inkluderar läderklädsel, automatisk luftkonditionering, en premie ljudsystem med en sex-CD-växlare och MP3-kapacitet och 18-tums hjul. Premien Begränsad upplaga trim ger makt uppvärmda framsäten, en mittkonsol på andra raden, en bakre parkering sensor och en premie Audiophile stereoanläggning.
Engine Performance

Samtliga modeller är utrustade med en 3,5-liters, V-6 drivlina. Denna motor har en effekt på 263 hästkrafter vid 6.250 rpm och ett vridmoment på 249 foot-pounds vid 4.500 rpm. Den har en dubbel överliggande kamaxel, DOHC, konfiguration, med fyra ventiler per cylinder. Dess Borrning och slaglängd är 3.64 och 3.49 inches, och dess kompressionsförhållande är 10,3:1. Samtliga modeller levereras också som standard med en sexväxlad automatlåda med överväxel.
Säkerhet och pris

Standard säkerhetsfunktioner för 2008 Ford Taurus har ett anti -bromssystem, barnsäkerhet dörrlås, ett stöldskydd, elektriska fönsterhissar och dörrlås och en dragkraft och stabilitet styrsystem. Det kommer också som standard med front, framsida, sida gardin och passagerare krockkuddar. Som av 2010, en 2008 Ford Taurus X kostar runt $ 16.900 till $ 21.400, beroende på modell och funktioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-cars/91565.html

Previous:
Next:

konceptbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.