Svenska Bil >> bilentusiaster >> konceptbilar >> Content

Hur man designar ett bodykit

Design och implementering av en unik och skräddarsydd body kit för din egen bil kan lägga till signaturen uttalande du önskar. Lägga till grundläggande funktioner eller mer extravaganta tillbehör kommer att bestämmas av din budget behov och tidsram. Många bodykit mallar finns för att hjälpa dig att komma igång. Personliga preferenser är oerhört viktigt när man överväger en anpassad uppgradering bodykit. Om du väljer att börja om från början, utan att använda mallar, förbereda för vissa extrema utgifter och tid engagemang i att skräddarsy din bil kropp. Instruktioner
1

Scan genom en mängd bilder som återspeglar stilar bodykit på bilmodeller som liknar vad du äger. Dessa finns tillgängliga gratis på nätet och kan erbjuda dig en god grundläggande inblick i vad som är möjligt beroende på din tid, kompetens och budget.
2

Börja med fordonets front och börja designa din kropp kit från framsidan till baksidan, sedan toppen till botten. Skapa ett Photoshop-dokument eller använda ett CAD (computer-aided design) program för att skapa ett diagram över ditt fordon. Lägg komponenter på bilden nästan som du designar din egen kropp kit. Om du inte har tillgång till en dator, skissa din design på rutat papper för att skala.
3

Design enligt bilmodell. Olika tillverkare producera anpassningsbara uppgraderingar som passar stilen och parametrarna i deras varumärke. Det är mycket svårt, om inte omöjligt, att passa en annan tillverkares del på din bil.
4

Bestäm de främsta prioriteringarna för din design. Från huven, till belysning och fendrar, eller lägga en spoiler och nya dörrar, väljer de viktigaste funktionerna som du vill ändra, och sedan bestämma din budget och gå vidare med vad du har råd och slutföras.
5

Design ett bodykit som passar med de linjer och estetiska av fordonet. Vidta lämpliga mätningar av komponenter du skräddarsy, lista dessa på din mall, sedan lägga till andra funktioner successivt. Tänk på den tid och de verktyg du behöver för att genomföra konstruktionen till verklighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-cars/91563.html

Previous:
Next:

konceptbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.