Svenska Bil >> bilentusiaster >> konceptbilar >> Content

Hur man gör en bil Street Legal

En hembyggda bil, oavsett utformats från grunden eller modifierad från en befintlig modell, måste följa de lokala säkerhetsföreskrifter som ordinerats av din statens Institutionen för motorfordon innan du kan lagligt köra det på väg. Flera specifika komponenter måste inkluderas för en bil som anses säkert att köra på allmänna vägar, även om de varierar från plats till plats. En sådan bil måste också vara registrerade hos DMV, och oftast måste märkas med en särskild registreringsskylt. Instruktioner
1

Forskning konstruktionskrav för bilar i ditt område. De exakta lagar varierar från stat till stat. Fråga på ditt lokala bibliotek för de juridiska dokument som föreskriver de nödvändiga funktionerna. Om informationen inte är tillgänglig på ditt bibliotek, kontakta den myndighet som genomför de street-rättsliga test i ditt område - sannolikt den statliga polisen eller en registrerad mekaniker. Bygga eller modifiera din bil att passa föreskrifterna.
2

Ta reda på vilka åtgärder som krävs för att registrera din bil i den stat där du bor. Läs registreringskraven på dmv.org för din typ av bil, vare specialbyggda eller bärgades. Klicka först på din statens namn längst ner på sidan för att få rätt information.
3

Arbeta igenom registreringsprocessen, fylla i pappersarbete, betala avgifter, genomgår kontroller och slutföra alla andra åtgärder som krävs i ditt tillstånd för att få laglig rätt att köra din bil på vägen. I Kalifornien, till exempel, måste du presentera en ansökan om registrering, Statement of Construction och ägarbevis för att registrera, samt ha ditt fordon kontrolleras av California Highway Patrol och kontrolleras för utsläpp av Bureau of Automotive Repair. Dessa krav kommer att variera från land till land.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-cars/91558.html

Previous:
Next:

konceptbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.